Post by aflusechewor on Feb 19, 2022 18:55:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайна издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Как да засадя палмово семе или кокосово дърво? Опитвам всичко, но нищо не се получи. Аз съм на 14 ниво. Моля някой да ми отговори. Съжалявам за моя английски.
Cover Image of Download PromoChip.bg 1.0.2 APK. 3.3/5 apk safe verified.
Survive on Raft is a survival sandbox simulator on the raft which throw you ... of Raft from Redbeet Interactive, but it's a less developed android port.
Сюжетът на играта е добър, но има проблеми по отношение на пожара и щетите от акула. Също така трябва да започне урок за падане във водата, както при всичко останало за първи път. Засега графиката е добра. И накрая, ако това е игра за оцеляване, трябва да има повече начини за събиране на материал.
❤️❤️❤️❤️💚❤️💚❤️💚💜❤️❤️💚💙💚❤️💜💕🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆0🏆🏆🏆0🏆🏆🏆0🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Не е твърде трудно да се получат материали, нещото, което не харесвам е, че не можете да ядете храната. Започвате с два пъти с едно, защото правите две хапки, трябва да вземете една хапка и след това трябва да я изядете отново, за да вземете друга, но не става така, а играта и същото нещо с бутилките с вода, които започвате с теб трябва да вземеш едно питие и да не го пиеш три пъти, това е странно, така че да четири от пет
Бих дал нула звезди, ако можех. Дори не мога да отворя играта отново. Трябваше да потърся, за да разбера как да поставя глупавите дъски върху пречиствателя на водата без полезни резултати. Тази игра би била наистина забавна, ако наистина работи.
Battle Combat - Shooting Games הרפתקאות dac
Наистина харесвам играта малко, аз абсолютно не мога да преодолея грешките и факта, че дори не мога да го накарам да добавя дъски към пречиствателя на водата. Моля, поправете и ще дам пет звезди
Мога да закача нещата, но не мога да разбера как да вкарам нещата в моя инвентар. Урокът не ви казва как да направите това. Не знам колко по-подробно мога да получа прегледа си. Не мога да вкарам нещата в моя инвентар. Докосването на елементите не работи и играта не ми каза как. Просто плува под моя сал и се отдалечава в далечината от другата страна.
Тази игра постоянно не ми дава нищо, когато събирам предмети от щайги, бъчви и т.н. Това се случва още повече, когато играя с приятел на тяхната игра. Графиката е наред, но няма какво да се прави в тази игра.
Хубава игра Просто направете повече опции за графиката 👌😀
Не можете да плъзнете предмети в сандъка и ако вече завършите нещо, преди то да ви каже да го направите, трябва да се брои преминаването към следващото нещо, което трябва да направите. Не мога да си купя пакетите за 50 шапки, защото продължава да ме кара да купувам режим или да гледам за 12, а имам 72 и ми се бърка след като гледам рекламата за безплатни шапки. Иначе страхотна игра! (: Ще се появи ли мултиплейър скоро? Би било страхотно, ако е така.
Тази игра е просто евтина скапана извадка от PC Steam играта Raft, направена от redbeat interactive, моля, ако сте компютърен играч, изпробвайте истинската сделка, когато бъде пусната в продажба, играта получи големи актуализации и наистина може да отиде някъде.
Не съм играл тази игра от няколко месеца, но тогава купих 2 страхотни пакета с перли за почти $60, бях играл до ниво 25. Спрях да играя, защото всеки път, когато някой остров се опита да се зареди, играта се срива. Така че днес се опитах да видя дали са го оправили, но запазената ми игра, всичките ми перли и миди и персонализираният ми герой ги няма. Какво дава?
Концепцията и геймплеят са добри, особено за безплатна игра. Въпреки това, два пъти загубих сала си след повторно стартиране (инвентар и ниво все още има). има и покупки с гледане на водата до сала и невъзможност за взаимодействие или вдигане. Разбирам, че може да имам ранно развитие, но докато тези проблеми не бъдат отстранени. ще трябва да мина. Ако те се оправят, ще направя още един опит.
Raft Survival - Ocean Nomad – Simulator за Android - Veadug
Най-подобните игри на Rust за изтегляне на Android
Изтегли софтуер за възпроизвеждане на всички видео ...
Survival on Raft: Multiplayer Παιχνίδια προσομοίωσης npt
Много ми харесва играта! Но открих няколко неща, които много бих се радвал да промените в играта. Едно нещо, което бих искал да се коригира е, когато за първи път влезете в играта, изрязаната сцена, която се появява, има грешка в тази сцена (изрязаната сцена, в която отваряте очите си), тя леко бъгва в синьо в тази сцена. Също така не ми харесва как гледате, в играта погледът ви е от първо лице. Мислех си, че може би можете да увеличите и намалите играта, за да имате по-добър изглед на играта. Чао!
Падна миналогодишния сняг изтеглете телефон. За да изтеглите и инсталирате ... На торент игра raft multiplayer. ... За на игри survival horror с торрента.
Survival on Raft: Multiplayer Simulator ixd
Съгласен съм, че е пристрастяващо, но повтарящо се, но отново повечето игри за оцеляване са. Не съм бил прекъсван от реклами и играта е доста реалистична. Това е много пристрастяващо и наистина забавно. Актуализация, която бих искал да направя плюшени играчки от кокосови черупки и парцали. Мисля, че ще бъде страхотно допълнение към играта. Също така бих искал да хвана перли, защото трябваше да гледам стотици реклами, за да бъда креативен. страхотна игра
Страхотна игра, въпреки че има няколко грешки и след определен момент е малко скучна. Една от най-добрите игри, които съм играл досега, има няколко начина да е по-добра, но това е най-вече моето мнение.
може би трябва да се изясни, че тази игра има ужасяващо умоляване, че синът ми и аз току-що гледахме и не можахме да спасим детето и това разплака сина ми... да, рейтингът му е тийнейджър, но къде показва това, което се случва на тези снимки> ? това отваряне е твърде грубо и защо не е вариант да закопчаеш детето и да го спасиш?!?!?!?!
Влюбен съм в играта 💕💕💕
Ако смятате, че тази игра е трудна, играйте нещо по-лесно. Обичам тази игра, ЗАЩОТО не те храни с лъжица всичко. Всъщност трябва да мислите за нещата и това дава съвети за някои неща. Не мога да разбера как да сложа шипове на сала, така че или трябва да отключа нещо, или това е пропуск на разработчика. Надявам се, че ще има повече предмети за изработка по пътя, но въпреки това имам някои неща, които мога да постигна. Моля, никога не добавяйте фонова музика. Обичам тихите вълни.
Survival on Raft: Multiplayer Symulacyjne tlf
Страхотна игра. Но след тази последна актуализация замръзва, докато полива растенията. Тогава току-що отворих играта, за да умра за първи път от изяждане от акула, докато стоя на моя сал.. Не съм доволен от това. Изгубих всичко за нещо извън моя контрол. 106 дни без умиране... Не е щастлив
Страхотна концепция, все още много бъгава. Имах много проблеми с играта, които разгледах в началото, но след месец игра и загуба на инвентара си 3 пъти по средата на игра просто се почувства безсмислено да продължа да играя, когато напредъкът ми просто беше спрян от този бъг. Надявам се да преинсталирам един ден в бъдеще.
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator. TREASTONE LTDСимулационни. За всички над 10 години. 776 948. Съдържа реклами. ·. Предлага покупки в приложението.
Това е най-добрата игра. Позволява ви да преминете в творчески режим, позволява ви да създавате ВСИЧКО в средата на океана и най-доброто нещо, което ВИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЪЗДАВАТЕ МНОГО СВЕТОВЕ!!! Други глупави игри позволяват едно. ЕДИН! Също така, когато умрете, ви позволява да изберете да бъдете съживени със или без текущите си предмети. Друго нещо, можете да се присъедините към други светове на приятели или семейства. 5 звезди за тази великолепна игра #BESTGAMEEVER!!!
Аз съм 16 ниво
Беше забавно, докато продължи, но на ниво 19 спрях да получавам ресурси, трябва да се актуализира зле, отне ми само няколко дни, за да стигна до там и в този момент ми стана скучно. Също така препоръчвам или остров, или нещо може би начин да задвижа сал като платно или гребла друго нещо би било да добавите още едно дърво, може би такова, което бихте могли да отсечете за допълнително дърво
изтегляне Ocean Survival: Multiplayer - Simulator apk най-новата ...
Тъкмо започвам играта и бях толкова развълнуван от това колко контрол имате, за да персонализирате своя сал. Единственото нещо е, че съм заседнал в урока, защото не мога да разбера как да направя тръни. След безкрайно търсене в Google и YouTube, все още не съм по-близо. Някой знае ли? Иначе с нетърпение очаквам да постигна още напредък. Засега съм твърде разочарован и не разбирам защо урокът просто спря мъртъв. Надяваме се, че бъдещите актуализации ще помогнат за това!