Post by aflusechewor on Feb 19, 2022 19:04:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшення ключів ▞▞▞
▞▞▞ Sonic The Hedgehog 2 Classic 2022 version ▞▞▞
Реклама в додатку не може бути проблемою, якщо вимкнути Wi-Fi. Але той факт, що реклама може бути розміщена саме там, де ви граєте, є неприємною проблемою, інакше це хороший порт цієї Sega Classic.
Програма сама по собі чудова, але коли вона на 4-му рівні, коли перемогти Еггмана, це дуже важко, чи можна зробити це простіше? Ти і відразу 5 зірок після
Це дійсно весела гра, але 2-й акт Хімічного заводу дуже важкий. Чи можете ви створити легкий, звичайний і складний режими гри. Тоді було б легше. Дякую 😊. .
Sonic 2 — чудова гра, не так багато для мобільних пристроїв. Елементи керування здаються слизькими та неточними, що робить босів ще більш жорсткими й обурюючими. Забагато оголошень, навіть не можна зупинитися, не побачивши жодної. І, нарешті, цю гру неможливо грати без Інтернету, що я вважаю жахливим. Я не всюди маю Інтернет, і я очікував, що це буде гра, в яку я можу грати, коли не вдома. Прикро бачити, що хороша гра зіпсована.
Sega, я просто хочу сказати, що Team Sonic Racing — НАЙГІРША гоночна гра про Соника! Чому? Це через DareDevil у розділі 6. Це настільки важко, що мене дратує. Єдина причина, чому я говорю це, полягає в тому, що DareDevil взагалі не повинен бути в Team Sonic Racing. Виправте свою гру. Так, Sonic 2 хороший, тому нічого корисного.
Він грає так само, як оригінал! І я не проти реклами. Саме так працюють програми-ігри. І це всього 2 бакса, якщо ви хочете їх видалити, що має сенс, тому що ви насправді платите за гру! 10/10 5 зірок!
Він навіть не працює, він вилітає, коли я його відкриваю. Я так здивований, що мобільна гра Sega навіть не працює.
Досить добре... Але є деякі фонові проблеми з графікою. Елементи керування слабші, ніж я хотів би. Етапи бонусного кільця приємніші, але елементи керування на цих етапах занадто чутливі. Важко перемогти версію retroarch genesis плюс емулятор gx, яка точно схожа на оригінал.
Я присягаюсь, що я не міг пройти етап 1, щоб реклама не з’являлася кожні 10 секунд, а потім «натисніть «Продовжити...3...2...1...». Я отримую ігри з рекламою, але чорт! Ви все одно повинні зробити цю річ принаймні ГРАВНОЮ
Добре, ви знаєте, як люди на YouTube скаржаться на велику кількість реклами?Ну, просто візьміть це, поєднайте це з мобільним розробкою Fortnite і деяким сайтом випадкових новин, і ви отримаєте стільки реклами в цій грі. Ви робите паузу і хочете повернутися? Ось реклама. Хочеш перейти до наступної дії? Ось реклама. Хочеш перейти до меню? Ну, я погано пам’ятаю, але, мабуть, там є реклама. Занадто багато WAAAAY. Люди постійно скаржаться на рекламу, але це справжня проблема.
Дуже добре, мені подобається, що вони додали кісточки
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games آرکیڈ zdv
Я дуже люблю Sonic 2, але я ненавиджу всю рекламу, і в ній є деякі помилки, наприклад, чому так багато реклами та чому в грі є помилки, коли планшет залишається лише внизу, і ви взагалі не можете стрибати
Ого. Просто вау. Ідеальний рімейк Sonic the Hedgehog 2. Я грав у оригінал на PS2 за допомогою Sonic Mega Collection (P.S. Мені 13 років), і мені це сподобалося. Цей рімейк ідеальний у будь-якому випадку, І він підтримує контролери, що чудово. Отже, якби я був професійним критиком, моя рецензія була б 97/100, але тут я ставлю цьому рейтингу 5 зірок.
Я не впевнений, чи потрібна для цього вимога до Інтернету, але це не гра-стрілялка чи розведення. Це Їжак Сонік! Це гра, в якій ви можете шукати пригоди в різних зонах. Ви можете вибрати Сонік, Тейлз або Наклз! Ви також можете грати як Сонік, будучи друзями з Тейлзом! Загалом я вважаю, що це дуже гарна гра.
Мені подобається ця гра, тому що я люблю Sonic, але причина, чому я ставлю 3 запуски, полягає в тому, що у верхньому лівому куті вона призупиняє гру. Ви, мабуть, «я не бачу в цьому проблеми», якщо у вас немає реклами і ви любите використовувати режим налагодження, вам доведеться дивитися рекламу, щоб активувати режим налагодження. Подивіться, як використовувати режим налагодження. Є ця частина, де ви натискаєте верхній лівий кут, де він активує режим налагодження І призупиняє гру, тому, коли ви відновлюєте гру, дивитеся рекламу, тоді активується режим налагодження.
Sonic 2 — моя найулюбленіша гра, і коли я намагаюся в неї грати, екран був настільки збільшений, що я не міг грати, я не знаю, чи це тому, що я граю на старому телефоні, чи програма відстойна (а це не так 't) у будь-якому випадку Виправити
Мені подобається ця гра, але на неї потрібно поглянути належним чином, щоб зробити крок назад
Sonic The Hedgehog 2 Classic Arkadne igre eahr
Це краще, ніж будь-коли, я навіть можу записати свої два відео про Sonic в галереї, будь ласка, зробіть Sonic 3 на мобільному, де ви граєте з усіма персонажами
Sega Цей порт більше не працюватиме належним чином. Раніше я оцінив цю гру на 5 зірок, але тепер, оскільки вона не працюватиме, я ставлю її менше, будь ласка, виправте.
Тож я вже грав у цю гру раніше і переміг її, тому мені дуже подобається грати онлайн, але це навіть не спрацювало. Він рідко доводить мене до екрана вибору етапу без збоїв, і навіть коли це відбувається, я можу грати лише через обмежені етапи, тому що він зірветься, якщо я виберу будь-який інший етап. Над цим потрібна реальна робота.
Програма була надто повна реклами. Елементи керування дуже незрозумілі. Екран випадково почне блимати, і гра зупиниться. Час від часу гра просто зависала.
Sonic The Hedgehog 2 Classic Arkade vlx
круууууууууууууута граааааааааа !!!!!
Мені дуже подобається ця гра, але у мене є деякі збої з нафтовим океаном. Коли я воюю з босом, якщо я приземлюся на лазерну гармату, коли вона йде у воду, гра виходить з ладу, і мені доведеться перезапустити рівень.
Чомусь режим 2-х гравців VS взагалі не працюватиме, коли я потрапляю на екран вибору матчу, він просто каже «Ця функція недоступна для вашого облікового запису», незалежно від того, який варіант я вибрав, у мене не було цієї проблеми в минуле з будь-яким із моїх облікових записів
Не спрацювало. Щойно я завантажив додаток, він просто зависав, пропускав і просто зависав, тому я навіть не мав можливості грати в нього. Тому я просто видалив його замість цього, не варто турботи.
Чудовий рімейк оригінальної гри! Я дуже вражений, що він так добре відтворюється на мобільних пристроях. Він містить багато вмісту, який вам сподобається, включно з Knuckles в Sonic 2, щоб грати невпинно. Реклама не так вже й дратує, але якщо вона вас дійсно турбує, ви можете отримати блокувальник реклами або вимкнути Wi-Fi. Геймплей такий же, як і в оригіналі, який досі добре тримається, а музика все ще видатна. Дякую Крістіану Вайтхеду та HeadCannon!
Лише той факт, що у вас 0 кілець для фінального боса, це не так, і я витратив весь цей час на отримання смарагдів хаосу, і я не можу використовувати Super Sonic у фінальному босі
Неможливо виграти гру, коли Metal Sonic є найважчим босом, щоб перемогти Sonic 2, неможливо перемогти, ніж Sonic 1
Гра була б чудовою, якби не той факт, що гра продовжувала ставати чорною після кількох елементів керування рухом
Sonic The Hedgehog 2 Classic እንቅስቃሴ ያለባቸው igr
Дякуємо, що вирішили проблему із завантаженням, але вам взагалі не довелося змінювати налаштування матчу 1 на 1! Тепер потрібно принаймні 10 хвилин, щоб СПРОБУВАТИ і отримати збіг!
Це так само, як у Sonic 1, і ви, нарешті, можете перетворитися на суперзвука безпосередньо, зібравши всі сім смарагдів хаосу, але на спеціальних етапах дійсно важко виграти його, і немає жодних елементарних щитів у режимі збереження, і хвости не можуть перетворитися на супер хвости.
гра схожа на оригінал, АЛЕ у мене є ВЕЛИЧНА проблема. Щоразу, коли я отримую рекламу, моя гра скидається! Це дійсно потрібно виправити, оскільки одного разу я був у зоні небесної фортеці, вони були скинуті, і це був виснажливий процес, щоб повернутися до рівня (редагувати станом на 06.01.21) Проблему з рекламою було вирішено! але чому я повинен виходити в Інтернет, щоб грати? мабуть, для реклами, що нудно.Це для sonic 1 classic і sonic CD classic, будь ласка, виправте цю сегу!
Подобається звукова франшиза та мерх. І я виріс на Соніку та Маріо. Не кажу, що Маріо краще, я кажу, що я виріс на них. Але не будучи грубим SEGA, але Сонік вмирає, чи можете ви зробити SONIC 6, будь ласка. Тому що мені подобаються перші 5 ігор, і я думаю, що вони привернуть увагу людей
Я ненавиджу спеціальні етапи, вони неможливі весь мій час, я грав у ці ігри, я ніколи не міг отримати смарагди хаосу ніколи ніколи управління також жахливе
Чому 8 ударів, чому б не 6 плюс яйце смерті
Гра продовжує відставати до такої міри, що в неї неможливо грати... Якщо це буде виправлено, я оціню її вище
Цей порт ламає одного з босів пізньої гри; лазер, що рухається з боку в бік, прикріплений до стелі. Ви повинні стояти з боку кімнати з найбільшим простором, щоб уникнути цього. Навіть якщо ви стоїте на дальній стороні, лазер часто вдарить вас (він повинен припинити стріляти, але цього не робить), що робить його неможливим. Минуло багато часу з тих пір, як я грав в оригінал, але є також деякі дивні фізичні помилки, як-от падіння крізь якісь жовті пружинні колодки, прикріплені до стіни, які я не пам’ятаю спочатку.
Мені дуже подобається ця гра, вона дуже гарна для класики. Мені подобається, як ви всі в Knuckles, але я хотів би, щоб ви всі могли додати Knuckles chaotix
Все в цій грі так добре і легко зрозуміти!Причина, чому я не можу оцінити цю 5 зірок, полягає в тому, що остаточного боса зробити надто важко. Поставте хоча б кільце, будь ласка? Загалом хороший геймплей, рекомендую пограти!
Гра супер але як пройти 2 етап в місті?
Чудова гра, але я вже платив за цю гру раніше, а тепер пише, що це для старішої версії, і мені довелося платити за неї знову.
Найкраща версія Sonic 2, безперечно. На жаль, досягнення в цій версії повністю зламані. Сьогодні я кілька разів отримав ті самі три досягнення, але вони просто не розблокуються в іграх Google Play. Він завжди скидається до 0/12, що б я не робив. Я уявляю, що це помилка, але поки це не п’ять зірок. (Редагувати 9/12/20) Досягнення тепер розблоковуються правильно! Легко п’ять зірок і дуже рекомендую.
Sonic 2 хороший, але тут так багато реклами, що я не можу насолоджуватися грою. Я б хотів, щоб це була платна гра без реклами.
Я не відчуваю себе звуковим, тому що він такий глюковий. Як, наприклад, коли я помираю в нафтовому океанському босі, гра дає збій, і я виходжу з гри. Мені подобається Sonic 2. Це моя улюблена з класичних ігор.
Ця гра гарна, але було б навіть весело, якби ви могли йти з усіма персонажами, а хвости перетворюються на суперхвости
Дійсно хороша гра 👍, але я поставив їй 4 зірки, тому що в зоні хімічного заводу, коли я б'юся з босом, мене вдарять, я просто падаю у воду і вмираю, але це блискуча гра