(Android) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 بازی استراتژیک هک استقامت بی نهایت
Feb 19, 2022 19:28:26 GMT
Post by aflusechewor on Feb 19, 2022 19:28:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 بازی استراتژیک ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 بازی استراتژیک IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک استقامت بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 بازی استراتژیک 2022 version ▞▞▞
این بازی یک سطل زباله پوچ است که روی پیکسلها و بدون پالت رنگ شفاف آغشته شده است. همه چیز در بن بست است تا زمانی که از چیزی استفاده نکنید که مقداری ارز هزینه دارد. ارزی که باید بخرید. 1500 سکه برای باز کردن قفل حمله هوایی یا چیزی شبیه به آن بود. هزینه این تعداد سکه به دلار آمریکا، 10 دلار است. این هزینه بیشتر از ارزش کل بازی است.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategie ctbn
وقتی برای اولین بار بازی را دریافت کردم، از بازی لذت می برم. اگرچه بعداً می تواند بسیار تکراری شود و چقدر هزینه واحدها آزاردهنده است. برای انجام این کار باید سطوح زیادی را آسیاب کنید که در آن مقدار کمی سکه به دست می آورید و باید برای مرحله بعدی کمی صبر کنید.
بازی بعد از هر ماموریت تبلیغات غیرقابل ردیابی دهه 30 را پخش می کند. نقشهها همان چیدمان را تغییر نمیدهند.
من میخواستم این بازی را دوست داشته باشم، زیرا خاطرات خوبی از بازی warefare 1917 دارم، اما وقتی به سطح بالای 10 رسیدید اساساً برای خرید پول درون بازی راهآهن میروید. و تبلیغات بی امان هستند (به طور شگفت انگیزی به محض تکمیل سطح ده...) من توصیه می کنم چند سطح اول را بازی کنید و سپس یک مرورگر وب را در رایانه خود باز کنید و warefare 1917 را بازی کنید. بهتر است به جای آن فقط آن بازی را انجام دهید.
برای یک بازی رایگان من حدس میزنم که خوب است فقط بسیار تکراری است و بعد از یک منطقه جدید یا باید پول پرداخت کنید یا 12 ساعت صبر کنید.
خوب کار میکردم، حالا هر بار که سعی میکنم بازی را انجام دهم، مرا از کار میاندازد. آن را حذف نصب کردم و دوباره دانلودش کردم و وقتی سعی می کنم آن را بازی کنم هنوز هم به من ضربه می زند. Idk این یک بازی سرگرم کننده است.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategi fldw
5 سطح اول سرگرم کننده است، اما بعد از آن واقعاً سخت می شود، منظورم تقریبا غیرممکن است، و واحدها فوق العاده گران هستند
این یک بازی بسیار خوب است تنها مشکل من با این بازی این است که شما به سختی پول کافی برای خرید نیروهای جدید به دست می آورید، بنابراین من به طور تصادفی بازی را با اسپم کردن اولین واحدی که قفل آن را باز می کنید به پایان رساندم. تنها مشکل پیشرفت است. من 3 چیز را قبل از گران شدن برای داشتن آن باز کردم. پس از آن به معنای واقعی کلمه نمی توانید با بازی در سطوح جدید پول کافی برای خرید هر چیز دیگری که بیش از 700 سکه است به دست آورید.
Snake Rivals - Fun Snake Game ایکشن gckd
من این بازی را در یک ساعت و 25 دقیقه به پایان رساندم این بازی یک کپی آشکار از جنگ 1917 است حداقل 1917 یک چالش واقعی داشت و هر بار که یک ماموریت لعنتی را به پایان رساندم اضافه ای نداشتم من از این بازی ناامید هستم و امید زیادی داشتم برای آن، اما من با شکست در ایجاد این قطعه کپی شده از زباله ناامید شدم
دارای قفل های زمان بندی شده و تعداد زیادی تبلیغات برای ایجاد انگیزه در خرید. یکی را انتخاب کنید نه هر دو را حذف شده
این بازی عالی به نظر می رسد احساس خوبی دارد، به طور کلی یک بازی عالی است، من یک مشکل دارم که چقدر سخت است، اما 54 سطح و یک dlc، بنابراین من عاشق این بازی هستم.
آنها باید دیوار پرداخت و مقدار سطوحی را که می توانید رد کنید قبل از اینکه مجبور شوید 12 ساعت منتظر بمانید حذف کنند و سپس با چند سطح بیشتر، یک بازی 4 ستاره خواهد بود.
قیمت برای ارتقاء فقط احمقانه است. من فقط چند سکه در هر ماموریت دریافت می کنم در حالی که هزینه ارتقاء بسیار زیاد است. یک ارتقاء به 2-3 ماموریت نیاز دارد (و هنوز از 3 ماموریت به ماموریت های بیشتر در حال افزایش است) تا بتواند مقدار کافی سکه برای ارتقاء دریافت کند. فقط برای دریافت ارتقاء؛ و در این بازی، ارتقاء چیزی است که بسیار مهم است، دشمن پس از انجام ماموریت ها به طرز احمقانه ای قوی تر می شود در حالی که نیروهای من احساس می کردند که احمقانه هستند. بهترین عکس The Taliban vs USMC است اما ما طالبان هستیم
مردم از تبلیغات فقط آفلاین شدن شکایت دارند، به هر حال این یک بازی آفلاین است؟ اما این یک بازی سرگرم کننده است، اما خسته کننده می شود، سبک تغییر نمی کند و من از همان بازی برای بیش از 50 سطح استفاده می کنم حرکت می کند. این بازی پتانسیل زیادی دارد، فکر میکنم این بازی را حتی بیشتر دوست دارم اگر شما بچهها در یک نسخه آنلاین اضافه کنید اگر در مقابل افراد واقعی بازی کنیم.
محدودیت مصنوعی برای اینکه چقدر میتوانید پیش بروید تا زمانی که یک تایمر 12 او دریافت کنید یا ارز پرداخت کنید تا مردم را با بستههای پول ممتاز خود متقاعد کنید.
خیلی بده
این بازی بسیار لذت بخش است..... در اوقات فراغت ما میتوانیم این بازی و ساعتی را که بگذریم به همین زیبایی انجام دهیم ... این بازی طراحی ، گرافیک ، رنگ ، تم خیلی خوب است ... همچنین کسانی هستند که عاشق بازی های جنگی هستند، آنها باید این بازی ها را انجام دهند ... از شما برای این برنامه های شگفت انگیز سپاسگزارم
تبلیغات بدون پاداش - بلکه تکراری و خسته کننده است. برای برنده شدن حتما پرداخت کنید
بازی همچنان خراب می شود حتی نمیشه بازیش کرد انشالله که زود درست بشه (نمی خواستم یک ستاره بدم چون حتی نتوانستم بازی را امتحان کنم)
گیم پلی 3/5 ساده اما سرگرم کننده. پیشرفت 1/5 فقط یک استراتژی وجود دارد که هر بار کار می کند و سریع تکرار می شود. تعادل 1/5 قانون را اگر از استراتژی خاصی استفاده نکنید، از دست خواهید داد. واحدهای گران قیمت فقط همین هستند، گران هستند اما اساساً مشابه واحدهای استاندارد هستند. طرفداران. بازی "استراتژی" تک نفره کوچک. منفی تراکنشهای خرد، تبلیغات و تعادل ضعیف 2/5 پتانسیل دارد، اما برای رسیدن به آن نیاز به کار بیشتری دارد.
عالیهه
گرفتن پول نقد است. در ابتدا به اندازه کافی از بازی لذت بردم تا بتوانم آنلاک را بدون تبلیغات خریداری کنم. پس از رسیدن به سطح 25، بازی به مدت 12 ساعت قفل می شود یا برای ادامه، 300 سکه اضافی بپردازید. زباله وقتت را تلف نکن توسعه دهنده ادعا می کند که در ایالات متحده آمریکا است، اما وب سایت می گوید که در هند است.
بد
بازی گاهی اوقات کاربردی است. برنامه مکرر به صفحه سیاه سقوط می کند که نیاز به توقف اجباری برنامه دارد. به نظر می رسد پوسته یک بازی مدرن است (جت جنگنده ها و بمب افکن های b-17 در سال 1917؟) پیشرفت یک بازی آهسته طولانی است مگر اینکه برای باز کردن قفل واحدها پولی پرداخت کنید.
بعد از یک مدت قدیمی میشه
این یک گیم پلی سرگرم کننده است اگر برای مدت طولانی آن را بازی نکنید. زیرا بسیار تکراری می شود و فقط برای افراد اصلی اسپم می شود تا زمانی که مخزن را دریافت کنید، فقط یک بار از تانک استفاده کنید و سپس واحد اصلی را اسپم کنید. اما می تواند funtojustwin باشد. اما گاهی اوقات باید منتظر بمانید و نمی توانید بازی کنید، مگر اینکه سکه های زیادی داشته باشید که از برنده شدن در یک نبرد به دست می آورید، اما اگر می خواهید در یک نبرد پیروز شوید، باید conis خرج کنید. خوب است زیرا گوهر مکش طولانی است
این بازی استثنایی است! این عمل ناخن جویدن عالی و تعداد زیادی سرباز جالب دارد. اما گاهی اوقات آرزو می کنم ای کاش چیزی وجود داشت که این بازی را تغییر می داد. مانند idk یک Nuke 100000 سکه ای که یک برد را برای شما تضمین می کند. شاید اینطور نباشد اما با این حال فقط آرزو می کنم کاش چیزی بیشتر وجود داشت. اما همه در همه برنامه شگفت انگیز!
این بازی بسیار عالی است اما برنده شدن آن سخت است فقط کاری که انجام می دهید را رها نکنید زیرا اگر تسلیم شوید ممکن است دیگر این بازی را انجام ندهید به کار خوب ادامه دهید
من جنگ های این بازی را دوست دارم. من واقعا دوست دارم آن را بازی کنم. گرافیک و کنترلش خوب بود که باعث میشه بهتر بازی بشه. لحظه نبردها جالب تر از این بود که چگونه سربازان یکی یکی پیش می روند و به سمت دشمنان حمله می کنند. بنابراین، می خواهم بگویم که واقعا بازی جالبی است و من واقعاً آن را دوست دارم..
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategi mes
خوب
خیلی راحت خیلی ساده من اولین r25 lvls را در یک شات پر کردم (یک بار هم از دست ندادم) توجه Zzrthe بازی به من گفت که باید 12 ساعت صبر کنم یا 300gold (بسیار گران) به اندازه کافی نمی پرداختم بنابراین توصیه کرد که برای آن پول نقد واقعی aq2 بپردازم. .. حداقل یک دیوار پرداخت واقعی (از این رو 2 ستاره) نبود، اما قطعاً بسیار آسان است.
بسیار سرگرم کننده است من عاشق ارتقاء واحدها هستم و می توانم با پوسته و گاز سمی به سربازان دیگر حمله کنم قطعاً این بازی را دریافت می کنم اگر حوصله دارید این بازی باعث می شود که خسته نشوید.