Post by pferforbuddrepar on Mar 5, 2022 6:36:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Panther Sim 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Panther Sim 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įgalinantis cheats ▞▞▞
▞▞▞ Wild Panther Sim 3D 2022 version ▞▞▞
myliu šį žaidimą!!!grafika įdeda daug pastangų, o oras keičiasi kas 5 minutes!kuo daugiau žaidi, tuo geriau tau seksis.Kai tu sukūrei šeimą, jie tiesiogine prasme gali atlikti savo darbą, o tu gali priartinti ir nutolinti Vienas geriausių gyvūnų simuliatorių!
Tai labai gražus žaidimas, bet jūs turėtumėte pridėti šeimos medį ir tame šeimos medyje turi būti bent 10 narių
Neįkelkite to, jei naudojate mobilųjį telefoną, jis neveikia.
Ar žinote, kad gali būti daug geriau, jei jame būtų kelių žaidėjų režimas?
Blogesnis žaidimas, vien tik grafika, yra baisu
Man tai labai patinka, man patinka, kaip užauginti kūdikius, ar galite žaisti kelių žaidėjų internetinį vaidmenų žaidimą
Wild Panther Sim 3D ব্যাজ ybnw
Liūdna, tikri faktai, nusivyliau😣
Siaubinga žaidimo grafika yra baisi!. Nėra kelių žaidėjų režimo, o oda yra bloga, galbūt galite pagerinti skinas. Akys taip pat per arti jos veido. O jauniklio veidas bjaurus. Būčiau skyręs nulį žvaigždučių
Man patinka jūsų žaidimas ir tai puikus žaidimas, bet jei pridėsite daugiau gyvūnų, tai bus geriausias žaidimas. Pridėkite visų rūšių gyvūnus, pavyzdžiui, beždžiones, kates, gyvūnų rūšis, vandens gyvūnus, skraidančius gyvūnus ir amfibijas ir tt, taip pat atnaujinkite panteros įgūdžius, pavyzdžiui, galime šokinėti aukščiau ir aukščiau. Jei pridėsite šiuos dalykus, duosiu jums 5 žvaigždutes.
Man patiko šis žaidimas, kuris kada nors jį sukūrė, padarykite daugiau, aš negaliu nustoti žaisti panther sim!!! PRAŠOME PADARYTI DAUGIAU!!!!!!!
Tai geriausias visų laikų žaidimas. Man patinka grafika ir ji turi puikių užduočių
Puikus žaidimas, bet manau, kad žaidime turėtų būti mygtukas, kuris galėtų pradėti žaidimą iš naujo.
Tai nuostabu, nes jei esate savo urve, galite tiesiog pakilti į aukštį, nes tai labai šaunu, man patinka dizainas, man labai patinka šis žaidimas, tikrai šaunu, turėtumėte atsisiųsti šį žaidimą ir taip, man jis patinka, turėjau jį galbūt taip, kaip turėjau tai jau turbūt savaitę, tai tikrai šaunu, man tai patinka, todėl tikrai turėtumėte atsisiųsti šį žaidimą.♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💋💋💋💋♥️🌸♥️💋♥️🌸♥️💋♥️❤️💋💋♥️❤️🌸❤️ 💌💚💐💗💟💗💞💓💜💓💙💗🧡💙❤️💝🌸👌😍😍😍😘💙💟👌💓👌💙😍👌💗🌸💛💟🌸💚🧡💜🧡💜💝💞 ♥ ️💚💞👌💜💋🥀👌.
Nepatinka
Gana smagu, kad nemeluosiu, bet iš tikrųjų nėra daug ką, aš turiu galvoje, pavyzdžiui, tu tiesiog žudi, valgai, geri ir draugauji, bet tai nėra daug😒😣😐
Tai puikus žaidimas kartu su visais „Turbo Rocket“ žaidimais. Vis dėlto pastebėjau klaidą, vijosi meškėną, bet jis užkliuvo prieš mane! O gal galite padaryti grobį lengviau pagauti? Man patinka, kaip grobis keičia kryptį kaip tikras grobis, nors tai erzina. Ir ar galite pridėti daugiau žemėlapių? Man patinka džiunglės, bet galbūt būtų smagiau, jei galėčiau pasirinkti, kuriame pasaulyje norite žaisti. Gal pridėti veiksmų pritaikomų tankų? Bet apskritai tai puikus žaidimas. Ačiū!
Aš negaliu patekti į savo namus
Mano tėtis sakė, kad galiu žaisti, nes jie blogi
tai gražus žaidimas
Coooool žaidimas kada nors
puikus žaidimas.. aš myliu kūdikius
Labai gražus žmogus super žaidimas labai labai įdomus žaidimas super žaidimas koks suvirinimas super super super žaidimas, bet problema įdiegti
Esu toks laimingas turbo raketų žaidimais, nes galiu nužudyti bosą bosą 1 lv žaidime Dog sim Cat sim Dragon sim Wildcraft Tai mano žaidimas, ačiū
man patinka turbo raketų žaidimai.panther sim.man patinka žudyti gorilą,jaguarą,raganosį,dramblį ir tigrą.pirmiausia nužudžiau gorilą.kai mano sveikata buvo silpna, žudžiau žiurkę, barsuką ir kt. pridėkite mano sveikatą ir galią. tada gorrila defat.l 2020-13-03 įdiegė panther sim..mano sveikata dabar buvo 1567, galia 87 ir greitis 109,
Geras zinokit 😁😀
Mano mėgstamiausia yra laukinė panther sim 3d. Šis žaidimas man suteikė labai linksmą gražų žaidimą ir ačiū už turbo raketų žaidimą, noriu pasakyti, kad žaidžiate tiek daug ir esate žaidimų kūrėjo mokinys
Man nepatinka ŽAIDIMAS, kodėl tu nemoki plaukti
Tai kvailas, nuobodus ir bjaurus žaidimas, kuris žais šį nesąmoningą žaidimą
Gaila, todėl sakau, kad neatsisiųskite
Man tai patinka, nes aš myliu panteras ir tai yra puikus žaidimas panterų mylėtojams. Visada įsivaizduoju, kad esu pantera. Ačiū, kad sukūrei šį begalinį nuostabų žaidimą, myliu jus, vaikinai, tęskite puikų darbą ir pridėkite daugiau naujų dalykų, ačiū!
Tai buvo geresnis žaidimas
Tai taip gerai 😍
Geras, bet nerealus! Medaus barsukai iš tikrųjų gali nužudyti panteras!
tai labai atsiliko, kai medžiojau elnią, bet taip atsilikau, kad mane išmetė iš žaidimo
Man patinka, kad turite plėšrūnų, bet kodėl neturite salos, kurioje yra grobis, o ne plėšrūnai.
Visai nekokybiška nerekomenduoju
Šis žaidimas yra labai ultimatiškas
Man labai patinka šis žaidimas, bet ar galite pridėti bosą, nes nėra boso ir aš noriu išbandyti savo jėgas ir man patinka, kaip, beje, galite pakeisti į kitą panther gražų žaidimą
Tai pats blogiausias žaidimas 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😫😫😫😫😫
настоящие оффлайн гоночные игр Гонки geo
Puikus
kaip ir žaidimas nėra toks blogas, kad tu turi šeimą, jis nėra toks nepatogus, kad nereikia pirkti daiktų nemokamai! Manau, kad visi turėtų žaisti 100 procentų smagiai
Man labai patinka šis žaidimas, grafika tikrai nuostabi, vienintelė problema yra ta, kad valdiklius yra šiek tiek sunku valdyti
Geras žaidimas, ačiū už didelį žemėlapį
A1
GERIAUSIAS ŽAIDIMAS Oop, pamiršau įdėti 5 žvaigždutes
KAIP MANO PANTERA GALI BŪTI VANDENYJE VANDENYJE. TAČIAU TIKRAI GERAS ŽAIDIMAS, TAČIAU TURI PAGARYTI ŽOLĖLĘ IR UPES