Post by paygarigendproov on Mar 7, 2022 10:33:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rebaixados Elite Brasil IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים משאב אינסופי ▞▞▞
▞▞▞ Rebaixados Elite Brasil 2022 version ▞▞▞
אני אוהב את המשחק. זה נחמד מדי. אם יש לך אהבה למכוניות ואתה יצירתי, אתה הולך להנות מהמשחק הזה....... רק להוסיף בחור, העיירה קצת בודדה, תביא לנו כמה תושבים... ואם יכולנו להוציא יותר מ-3 מכוניות, זה יהיה מדהים. בכל מקרה תודה על המשחק זה awsum. 🙏🙏🙌🙌
זה המשחק הכי טוב אבל בבקשה הוסף מכונית scropio למשחק הזה בבקשה🤔🤔🤔 בבקשה תחשוב על זה אני משחק במשחק הזה מגיל שנתיים 🤔🤔
זה משחק נהדר רק צריך עוד מפות או אזורים
👏👏👏👏👏רק מה משחקים מודרניים צריכים להיות מהנים ומציאותיים, בראש הטבלאות
גרפיקה טובה אבל אין מה לעשות. שום משימה כלום
Ji2ooii8 קירק אוגוני נשיא וקצין המשפטים הראשי מייקל מור מ
זה טוב אבל זה צריך עוד דברים במשחק אז נתתי ארבעה כוכבים גם אין ארץ אחרת שאנחנו יכולים ללכת אליה.
המשחק הזה כל כך משעמם אבל הגרפיקה לא כל כך מגניבה
אני כל כך אוהב את המשחק הזה האם אתה יכול בבקשה להוסיף את טויוטה היילקס 4X4 החדשה ולגרום לדמות להיכנס לבית משלו הוסף תנועה בכבישים הוסף אנשים נוספים הוסף מכוניות אחרות כמו ה-polo tsi החדש אם אתה מוזמן להוסיף את הדברים שציינתי למעלה I מבטיח לתת למשחק הזה דירוג של 5 כוכבים
Rebaixados Elite Brasil Παιχνίδια προσομοίωσης gga
Wizarding Mystery: AFK& RAID Ролеви rxwm
חייב לתת כניסה לכל המכוניות וצריך להוסיף מכונית חדשה, משאית ואוטובוס
אתה צריך להפוך את המשחק הזה לאמיתי, לגרום לתנועה בתוך המשחק להרחיב את המפה להפוך אותו למצב מרובה משתתפים מקוון ולא מקוון, להפוך אותו כדי לאפשר לנו לבחור את סוגי המשנה שלנו, רמקולים למשל כמו לבחור כמה סאב-וופרים אתה רוצה כמה רמקולים אתה רוצה וכו'. הפוך את המשחק הזה לאמיתי על ידי כך שמערכת הסטריאו של המכונית לא תשחק רק כשאני פותח את תא המטען האחורי, אלא למרות שאני פותח את החלונות והדלתות שלי. לפחות תן לזה קצת ניסיון חיים אולי תגיד שאני יכול לתת למישהו טרמפ ולנסוע איתו
Rebaixados Elite Brasil Simulyasiya mamo
הוסף עוד כמה דברים מציאותיים למשחק הזה כמו שהמעלית אמורה לעבוד בסדנה יכולה להוציא יותר מכוניות מספינת הסוחר אבל אחרת זה משחק מדהים
ואסים אני אוהב אותך סימרן
Rebaixados Elite Brasil Симулационни xbw
יכול היה להוסיף יותר תנועה, מפה גדולה יותר, משימות, אנשים, יותר מכוניות, עוד תבניות מוזיקה ודברים אחרים 😿💔
Rebaixados Elite Brasil Simulyasiya ocrk
בזבזתי זמן במשחק הזה, אין מרובה משתתפים. אין מכוניות שמסתובבות בעיר. זה קטן מדי. זה משחק זבל מסוג זה של משחק זבל צריך לזרוק לפח.
המשחק מושלם 😝👍. כל התכונות מדהימות 😎. המשיכו להוריד אותו ולהנות 🎊
Kingrooms אני אהיה בן 8 אם הייתי צריך להפיק את המיטב הייתם שם ואנשים 😏😌ו-100 Y
המשחק מדהים אבל העניין הוא שאתה לא יכול להתאים אישית את המכוניות שלך ולא יכול להשיג מוסך או בית אז בבקשה אם תוכל להוסיף את אלה זה יהיה מדהים.
למה כשאני רוצה לשחק זה פשוט תצא מהמשחק
יהיה הרבה יותר טוב אם תוכל להשתמש בבקר בלוטות'
אני נותן לזה רק שלושה כוכבים כי זה קצת משעמם אבל זה עדיין כיף צריך גם להוריד את הנתונים כדי שנוכל לשמור קצת נתונים
זה בסדר אבל תקלות
צריך עוד מכוניות ובבקשה הפוך את זה ליותר שדרוגים למכוניות ובנוסף הרחב את המפה הוסף מטוסי תעופה טראגיים והולכי רגל פרסמו עוד בתים ועוד הרבה כבישים
זה משחק מדהים בבקשה רק הוסף עוד תכונות, יותר מכוניות ותערוכות מכוניות וגם מפה גדולה יותר זה משחק ממש טוב. אני מרגיש שיש עוד שאפשר להוסיף מזהה אוהב עדכון אני משחק במשחק הזה כמעט כל יום בכל מקרה תודה לכולם על כזה משחק מדהים
אבני החן הזה גורמות לי להירגע הנפש והבעיה שלי להירגע וליהנות משאר היום במשחק והיא מוארת בטלפון כשאני משחק בו עם חבר שלי ביום בו אני משחק במשחק והוא המשחק שאני קורא לו מרגיעה
המשחק הזה הוא קרע והרבה יותר מדי לאגים.
הורדתי את זה עכשיו וכשאני פותח זה מכבה ומדליק את הטלפון שלי
זה נחמד אבל אין בו מוד מרובה שחקנים
משחק לא איכותי אבל זה בסדר אני נותן לו 45 מתוך 100
אני אוהב את המשחק כי הוא נתן השראה לגבי העתיד
בבקשה תקן בעת קניית רכב אני לא יכול לקנות כי אני לא יכול ללחוץ על כפתור שחרור המודעה כדי להשיג את המכונית שאני רוצה אפילו שיש לי חיבור לאינטרנט
משחק מעולה אבל חייבת להיות גם תנועה וחייבים להיות אורות במכונית ובעדכון הבא אתה חייב לשמוע את המוזיקה של השחקנים האחרים, כל האנשים שמדרגים את המשחק מבקשים שתוכל לשמוע את המוזיקה של השחקנים האחרים , אם לא תעשה זאת אנשים עשויים להסיר את ההתקנה של המשחק
Pickup and Porsche Drive in Small City - Rebaixados Elite Brasil #5 - Android ... Jeep Compass Taxi Driving in Miami City - Taxi Sim 2020 - Android Gameplay.
אני אוהב את המשחק הזה אבל בעיה אחת היא שאין כלי רכב שנעים בכביש אז עשה זאת בעדכון
המשחק הזה לא משחק!!!!
המשחק הזה מאוד כיף לשחק אבל צריך קצת תנועה 🤘