Post by paygarigendproov on Mar 7, 2022 10:46:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gumslinger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gumslinger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više sve ▞▞▞
▞▞▞ Gumslinger 2022 version ▞▞▞
***Drugi dio ove recenzije i dalje stoji, ali sam pao svoje zvjezdice s 5-3 jer ne samo da sam potrošio novac na ovu igru, što nikad ne radim, već i kada sam promijenio uređaj, nema načina da povratim svoj napredak u igri , ali još više od mojih $$$.. Bio sam na razini 18 ili tako, plaćen za pro/bez reklama, različite prskanje i 🔫 skinove. Ispravite ovo..*** inače, nevjerojatno zabavno, ali jednostavno pucanje.. Mogu li u nekom trenutku predložiti načine turnira s prijateljima ili pozivnicama..
Dobar koncept, užasna izvedba. Ovakvi botovi jesu, samo užasna dinamika za igranje. Previše paywall-a. Samo stavite oglase. Nadjačani botovi, i oni ostaju na tlu predugo dok vi umirete nakon metka. Potreban je veliki remont.
Ovo je stvarno dobro. Zabavljat ćete se, a povremeno ćete biti frustrirani. Jedina zamjerka mi je što ćete se ponekad smjestiti u okruženje da ne možete pobijediti. Na primjer, možete biti smješteni iza čvrstog predmeta koji vas sprečava da pucate u protivnika. Također će ih spriječiti da vas udare. Čak i ako niste pogođeni, na kraju ćete automatski biti nokautirani. Ti problemi s okolišem jedino su što boli ovoj igri, ali to nije pravi razlog da se ne sviđa.
Igrao sam ovu igricu nekoliko dana i bilo mi je jako zabavno, ali od danas se prikazuje ekran za učitavanje i onda se zaglavi na ekranu samo s bojom pozadine razine na kojoj sam (razina 2). Popravite to, ne mogu se igrati uopće
Dungelot Shattered Lands Cabaran unc
Bilo je zabavno, ali to je još jedna igra Pay To Win. Također igra nije optimizirana radi kao ***** radila je dobro, ali je počela padati fps kao luda... to je veliko NE NE! Moj telefon ima vrhunske specifikacije. , gore potrebno za ovu igru.
nevjerojatno
Kao što sam već rekao, ova igra je fenomenalna i ima nevjerojatnu grafiku i fiziku. Ono zbog čega sam malo frustriran je dio kada postoji odbrojavanje za podizanje razine. To je tako iritantno jer bih se igrao, onda ću morati negdje ići, ali iz nekog razloga odjednom ima otprilike 3 sata ili manje dok ne pređem na viši nivo, tako da moram dobiti sve zvjezdice prije ruke. Ali ne bih imao vremena izvaditi telefon i odigrati nekoliko rundi, tako da ne dobijem nagrade koje želim
Gumslinger Aksi zcdi
popraviti igru u koju ne mogu ni ciljati
smiješno
Kako da uživam u ovoj glupoj igrici ako ne mogu proći ni pored botova za vježbanje!? S RAZLOGOM SE Zovu BOTOVI ZA VJEŽBANJE!!! PREBIANJE IH NE BI Smjelo BITI OVO FRUSTRIRAJUĆE!!!
Ova igra je super zarazna. To je blesavo, simpatično i uzbudljivo zabavno... Na dobar način. Ali bube, bube me izluđuju. Skill pogoci će nasumično prestati djelovati, meci će samo proći kroz protivnika, a objekti će zaslijepiti na protivnika što ih čini nemogućim za pucanje. Ali definitivno te još uvijek mogu ustrijeliti. Jasno je da još uvijek radite ažuriranja, tako da može biti samo bolje.
Gumslinger Action jxo
Likovi su slatki i ovo je dobra igra. Hvala
Sviđa mi se igra jer ipak ima prostora za poboljšanje. Mogu se koristiti klanovi, ploče s najboljim rezultatima, itd. koje vidite u drugim igrama. Koncept postoji i čini se da bi bilo lakše kupiti oružje novčićima, a ne mikrotransakcijama. Mislim, možete platiti kožu.
Tako je zabavno! Dobar ubojica vremena i možete igrati offline, ali morate se dobro boriti sa botom sa mnom. Pet zvjezdica, igra to zaslužuje.
Igra je tako cool, ali tako teška daj mi svaki pojedini lik i možda će mi se više svidjeti, molim te dolazim svima u vezi ove igre
Nije najbolje da budem iskren. Gledajte, ništa ne ubija moj interes za igre više od sustava implementiranih samo za nagovaranje plaćanja. Ako neprijatelji dobivaju puno zdravlje svaki krug, zašto onda ne bih i ja? O da, morate učiniti kovanice oskudnijim kako bi ljudi kupovali vašu valutu.
Osjeća se da se plaća za pobjedu. Različiti likovi imaju otpor prema udarcima u glavu/fiziku. Skakanje nema smisla ako samo 1 skok uokolo još uvijek može pucati. (Nepošten dvoboj putem static vs mobile) Nisam dugo igrao, ali sam nekoliko pobijedio i nekoliko izgubio. Ali samo primijetivši tih nekoliko nedostataka, ne vidim ovo kao igru koju ću nastaviti igrati. Jedva trošim vrijeme na telefonske igrice, ali kada to radim, radije bih da to ima smisla (točke mrijećenja također uzrokuju trenutni gubitak zbog pada koji se lako izvodi pucanjem u stopalo ili nogu).
Zabavno za igru i zadivljujuće Uredi: Završili ste svih 30 razina. Što sad?!
Vrlo zabavna i smiješna igra
Zavaravajuća igra hvatanja novca. Grafika je cool (ali užasno kasni). Prva prijava vas obučava, a zatim napredujete, što je sjajno ako želite igrati bez prestanka cijeli dan. Ako ste poput mene zapravo zauzeta osoba koja voli samo igrati neobične igre, nemojte je instalirati. Jer kada zatvorite igru na još jedan dan, pogodite što, ponovno ste u načinu rada za trening! I još bolje, morate platiti da se vratite na točku na koju ste prošli prošli put!!!!! Srećom, novac mi nije uzet. Zgrožen!
Zabavna ideja za igru, ali skupo platite za pobjedu. Različiti gumeni likovi imaju različite snage i slabosti. Na primjer, onaj s kacigom može pucati u glavu, ali vaše početne gumene gume sigurno ne mogu. Potiče ljude da kupuju novčiće kako bi dobili nove likove. I kao novi igrač stvarno se ne bi trebao boriti protiv ovih momaka s puno boljim karakterima. I to ne računajući okoliš. Radite dobro i možda pobijedite? Sljedeći meč vaš neprijatelj počinje iza kutija, a vi na otvorenom.
Nesviđamise što ne mogu uzet oružje koje hoću i što kad krenemo budemo zid ispred i ja skočim a drugi me tad pukne
Ova igra je vrlo zanimljiva, skinuo sam i igrao ovu igru za zabavnu ragdollish igru, u međuvremenu je to vrlo zanimljiva i iskreno glupa igra, njene kontrole su užasne, a ako nikad ne možete pobijediti, ja doslovno ne mogu osvojiti ni svoju prvu turnir, preteško je i neugodno.
Ova igra od vas traži da potrošite teško zarađenu valutu između turnirskih rundi, a zatim vas nasumično rađa gdje god želi. Platiti da imam pun hp za sljedeću rundu, a zatim se izrijedim na sanduku u kojem će me 1 hitac oboriti i ubiti je RJEŠNJENO. Vještina nije bitna, mogu dobiti savršen udarac u glavu, a onda me srušiti loše ciljanim udarcem iz remena. Ova igra je užasno dizajnirana i njezina fizika i glupa igra su izgubljeni zbog lošeg dizajna igre na kojem su izgrađeni, volio bih da mogu 0/5
Zabavna igra, ali zašto lažni multiplayer? Ako se igrate s internetom, imena se mijenjaju od AI u sebi, ali su i dalje vrlo očito AI. Jedini razlog koji vidim da imate internet u "online" meču je da biste mogli dobiti oglase Uredi s 3 zvjezdice na 2: lažete u opisu da je online
Zabavna za igranje, zarazna i zanimljiva. I lord pf preporučujem ovu igru
Igra ima nekoliko propusta i grešaka i ponekad može biti teško proći neke od skillshotova, ali na kraju dana igra je apsolutno fenomenalna!
Zabavno i jednostavno, ali treba popraviti. Izbornik je i dalje čudan i neredan i ne mogu pronaći gumb za reprodukciju za borbu. To je greška u koju sam siguran 90 posto.
Vaša igra treba stvarne igrače umjesto botova
Previše načina na koje vam mogu platiti. I manje videooglasa bit će sjajno. Također, igra ponekad radi na 120fps, a ponekad na 20/30fps. Postaje dosadno igrati s istim oružjem i predugo je potrebno da se nabavi novo
Do sada sam igrao nekoliko duela i čini mi se da je stvarno dobra igra zabavna za igranje vrlo izazovna s vremena na vrijeme morate biti brzi s izvlačenjem ionako vrlo cool igra dajte dva palca gore rekviziti njima kreatorima ***** "guslingers baby"*****
Predložio bih da ga imate gdje ako igrač dobije 3 zvjezdice na segmentu ako je skillshot, ne mora ga ponavljati, jer je stvarno frustrirajuće morati ponovno pokrenuti cijelu stvar kada zeznete dio koji ste već odigrali.
Botovi ne umiru, potrebno je oko 10 hitaca da ih ubijete, to je grozno
Mislim da je igra super, ali vas samo tjera da budete online, inače gubite vrijeme pokušavajući se igrati s tutorial botovima, a igra je puna reklama lijevo i desno. I morate platiti praktički sve ako ne želite mljeti. A ribljeg karaktera možete jednostavno prevariti, to nije fer da znate, plus s činjenicom da pro verzija DOSLOVNO PLJAČKA LJUDE. Mislim da je dobar, ali ne bih preporučio preuzimanje. Također nemojte se zavaravati, igra nema pvp.