Post by paygarigendproov on Mar 7, 2022 11:10:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά primogems ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Πάτερ, ρίχνω μια ματιά αυτή τη στιγμή
οραίο
Το παιχνίδι είναι καλό. Τα γραφικά είναι καλά. Τα πράγματα που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα είναι οι ορίζοντες κατά την πτήση και ίσως μια πυξίδα. Ρεαλιστικός εξοπλισμός προσγείωσης θα ήταν ωραίο. Διαφορετικές ρυθμίσεις για δωρεάν πτήση θα ήταν υπέροχες. Συνήθως παίζω αυτό το παιχνίδι για περίπου δύο εβδομάδες, βαριέμαι και διαγράφω και μετά το κατεβάζω ξανά δύο χρόνια αργότερα.
Flight Pilot Simulator 3D भूमिका निभाना sxf
1. Αποκτήστε έναν υπολογιστή (παραλείψτε εάν έχετε) 2. Κατεβάστε το steam (και πάλι, παραλείψτε εάν τον έχετε) 3. Κατεβάστε το DCS World. Γραφικά 4k, πλήρες πιλοτήριο, όπλα εργασίας και εξαιρετικά χειριστήρια. Και είναι δωρεάν (χωρίς διαφημίσεις, σε αντίθεση με αυτό το παιχνίδι) μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις σκοτώνουν την εμπειρία
Είναι ένα καλό παιχνίδι. Δρόμος για πολλές διαφημίσεις. Και πρέπει να πληρώσετε 44 £ για ένα μόνο αεροπλάνο, το οποίο είναι λίγο ασυνήθιστο, θα ήταν 5 αστέρων αν το αλλάξουν, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε τα αεροπλάνα με χρήματα στο παιχνίδι.
3D 비행 시뮬레이터 (Flight Pilot) 롤플레잉 teoa
θέλει λεφτά η μλκια
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό τα γραφικά είναι καλά. Γι' αυτό βάζω τέσσερα αστέρια
Είναι καλό παιχνίδι, αλλά η τιμή του αεροπλάνου είναι πολύ ακριβή
Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό. Χρειάζομαι όμως το Legend ανοιχτό και τη λειτουργία για πολλούς παίκτες. Προσπαθήστε να ανοίξετε το μύθο.
Υποθέτω ότι είναι ασφαλές να πω ότι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Το έχω παίξει αρκετά εδώ και αρκετό καιρό. Έχω όλα τα αεροπλάνα που μπορούν να αγοραστούν με τα "μονοπωλιακά χρήματα", έχω κερδίσει όλες τις αποστολές και είμαι στο υψηλότερο επίπεδο και δεν έχω ξοδέψει ποτέ ένα πραγματικό νικέλιο. Το μόνο πραγματικό μου παράπονο είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα επίπεδα. Λέει ότι το επίπεδο "Legend" έρχεται σύντομα, αλλά το λέει εδώ και πολύ καιρό. Μόνο 4 αστέρια επειδή δεν υπάρχουν νέα επίπεδα. Περισσότερα επίπεδα παρακαλώ!!!
Είναι ωραίο αλλά κολλάει λιγο
Δν μου αρσε καθολου γτ στην αρχη σου δινουν μια σακαρακα που δν μπορει να στριψει😠😠
Παρά το γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι τόσο ρεαλιστικό, εξακολουθεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. Θυμάμαι ότι έπαιζα αυτό το 2016 και έχει μια θέση μέσα μου. Δυστυχώς, αυτό το παιχνίδι έχει περισσότερα σφάλματα από ό,τι στο παρελθόν, για παράδειγμα, στην απογείωση με αεροσκάφη. Το υπόστρωμα αναπηδά δεξιά και αριστερά, γίνεται όλο και πιο γρήγορο, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να χτυπήσει το φτερό του στο έδαφος. Έχει περισσότερες διαφημίσεις από ό, τι παλιά, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καλό παιχνίδι.
Τέλειο και παλιό
μην το κατεβασεις δεν μπορω να σικοσω το αεροπλανο σινεχεια πεφτει ;(
Πολύ συναρπαστικό παιχνίδι. Πολλά διαφορετικά αεροσκάφη για εξάσκηση. Επιτεθείτε στα μπαλόνια για να πάρετε νομίσματα και να αγοράσετε περισσότερα αεροσκάφη. Ανεβείτε για υψηλό βαθμό. Καλή διασκέδαση, αλλά προσπαθήστε να κάνετε ανεφοδιασμό κατά την πτήση ή νυχτερινή προσγείωση. Αδύνατον εκτός κι αν έχεις πολύ σταθερό χέρι. Προσπάθησα και προσπάθησα και απέτυχα κάθε φορά. Αλλά εξακολουθώ να προχωρώ.
Δεν μου αρέσει το χειριστήριο της συσκευής κλίσης, συγγνώμη ;(
Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι είναι απάτη, μόλις εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, για να φτάσετε στην επόμενη αποστολή, αγοράζετε το αεροπλάνο. Και τότε λαμβάνετε μια εφάπαξ προσφορά ενός αεροπλάνου με μειωμένη τιμή 70 τοις εκατό, που κοστίζει πολύ. Φυσικά, δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά και παρατήρησα ότι μπορούσατε ακόμα να πάτε στο κατάστημα για να αγοράσετε το νόμισμα του παιχνιδιού. Αλλά όταν έκανα οικονομία για την επόμενη αποστολή, άλεσα μέχρι πού μπορώ να το αγοράσω. Αλλά όχι, καμία προσφορά. Αλλά όταν δεν έκανα οικονομία για περισσότερα νομίσματα. Η προσφορά εμφανίστηκε. Σταματήστε αυτό, είναι απάτη
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μέχρι να αποκτήσετε μερικά επίπεδα και να συνεχίσουν να μετακινούν τα επιτεύγματα/επίπεδα υψηλότερα σε νομίσματα. Το απόλαυσα αρκετά μέχρι το σημείο που μπορώ να αγοράσω μόνο "κέρματα" ή να παίζω για ώρες σε δωρεάν πτήση για να τα αποκτήσω. Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό! Διασκεδάστε για μερικά επίπεδα και στη συνέχεια προετοιμαστείτε είτε να ξοδέψετε $ είτε να ξοδέψετε ΩΡΕΣ δημιουργώντας νομίσματα. Θα του έδινα πολύ υψηλότερο επίπεδο, αν δεν ήταν τόσο επιθετικοί στο επίπεδο. τελείωσα με αυτό!
Αυτό το παιχνίδι είναι χαζό όταν λέει ότι ο κινητήρας αστοχεί δεν σε αφήνει να προσγειωθείς στο γρασίδι με ένα μεγάλο αεροπλάνο 😠😠😠#μην παίξεις ποτέ αυτό το παιχνίδι # το πιο ηλίθιο παιχνίδι ποτέ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά χρειάζεται και κάποια βελτίωση. Έτσι, όταν έκανα δωρεάν πτήση, χρησιμοποίησα το f 18 μου και προσγειώθηκα, αλλά το αεροπλάνο συνέχισε να πηγαίνει και έπεσα στο νερό και ήταν πολύ οδυνηρό να βλέπω το αεροπλάνο να πέφτει και να σκοτώνει ανθρώπους. Παρατήρησα επίσης ότι το έδαφος δεν είναι πραγματικό γιατί έμοιαζε με αυτοκόλλητο και η γη
Το παιχνίδι έχει δυνατότητες, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να προσγειωθεί γιατί στο 80% των αεροπλάνων στο παιχνίδι δεν λειτουργούν τα φρένα και στα αεροπλανοφόρα μπορείτε να προσγειωθείτε μόνο με 3 ή 4 αεροπλάνα επειδή είτε το άνοιγμα των φτερών του αεροπλάνου είναι πολύ μεγάλο και χτυπάει το πλάι ή τα φρένα δεν λειτουργούν.
Περισσότερος χρόνος παρακολούθησης διαφημίσεων παρά παιχνιδιού. Πρόγραμμα απεγκατάστασης.
Αυτό το παιχνίδι είναι εθιστικό, δωρεάν και καλό για παιχνίδι. Το μόνο πράγμα με το οποίο δεν είμαι ικανοποιημένος είναι ο αριθμός των ελέγχων που έχει αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουν ταχύφρενα/σπόιλερ, δεν έχουν και φλαπς. Θα είναι πιο διασκεδαστικό αν προσθέσετε αυτά τα δύο στο παιχνίδι. Τα πτερύγια χρησιμοποιούνται κυρίως για προσγείωση και απογείωση. Κατά την απογείωση, συνήθως επεκτείνουμε τα πτερύγια σε πέντε μοίρες, μετά απογειώνουμε και μετά ανασύρουμε τα πτερύγια. Η Cessna και μερικά άλλα αεροπλάνα έχουν πτερύγια.
Flight Pilot Simulator 3D Rollespill gxa
Ξεκινάω το παιχνίδι και βλέπω μόνο μαύρη οθόνη 🙄😐🤨 γιατί; .......
hjjj
Πολύ εύκολο στην εκμάθηση και με πολύ ωραίο gameplay. Χρειάζεται, ωστόσο, πολύ καλύτερα γραφικά. Ένα ραντάρ που δείχνει τις κατευθύνσεις των διαδρόμων προσγείωσης και μια ευθυγράμμιση με δείκτη δαπέδου επίσης.
Πολύ καλό βάλτε περισσότερα σκάφη
Μην κάνετε τον κόπο.Είναι απατεώνες. Μετά από 3 αποστολές ζητούν 8 ευρώ για συνεχίσεις
ΟΤΚ το ποιο καλό παιχνιδι!!
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι πριν από 6 χρόνια και ήταν υπέροχο τότε τώρα έχω κολλήσει στο επίπεδο 4 και αρνούμαι να με αφήσω να προχωρήσω τα βραβεία επαναλαμβάνονται συνεχώς και με την πάροδο του χρόνου για διαγραφή
Είστε Βλάκες Έλεος Η Ανθρώποι Είδαν ότι Πολυ Άνθρωποι το Κατεβάσαν Και Τώρα Το Κάναν Με Κανονικά Λεφτά Να παίρνεις Αεροπλάνα .Ι.
Τέλειο παιχνίδι για διασκέδαση, αλλά πολλοί διαφημίζονται
Περισσότερες αποστολές παρακαλώ ;-;
Πολύ απλή αλλά καλά εκτελεσμένη πτήση sim. Το μόνο πρόβλημα είναι όταν προσγειώνεστε σε ένα αεροδρόμιο για να ξεκινήσετε μια αποστολή, μερικές φορές αφαιρεί την αποστολή πριν μπορέσετε να επιλέξετε μία.
δεν έχει χειροκίνητα χειριστήρια πτήσης.. πλήρως με βάση την κλίση της συσκευής.. αρπαγή μετρητών με την έννοια ότι δεν έχουν επιλογές τιμών που αναφέρονται στα αεροπλάνα, έχουν απλώς την επιλογή "πάρτε τώρα" και εάν δεν έχετε οθόνη πληρωμής επαλήθευσης πριν ενεργοποιηθεί η αγορά μέσω google.. μπορεί να καταλήξετε να πληρώσετε 29,99 για κάτι με την ένδειξη "get now"... πλήρες BS και εντελώς παραπλανητικό.. Προσεύχομαι οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να ζητήσουν επιστροφές χρημάτων μέσω του google pay αντί απλώς να αποδεχτούν αποστεώθηκαν!
Για τον πουτσο. Μου έχει σπάσει τα αρχίδια. Ζητάει να πληρώσω κάτι τρελός νουμερα
Απλά θα ήθελα να παίρνω την ώρα μ χαλαρά... Όχι να μμ ζητάει όλο λεύτα κανονικά ή να μαζεύει 16.000.000 για ένα αεροπλάνο
Είναι διασκεδαστικό και το παίζω όλη μέρα και δεν επιβιβάζομαι
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι. Τα προβλήματα είναι: 1. Χωρίς τιμόνι. 2. Καμία ραδιοεπικοινωνία με το ATC. 3. Λανθασμένα ονόματα αεροσκαφών. Bong 747 αντί Boeing 747. Super Bong 747 αντί Boeing 747-400. Arbus 333 αντί για Airbus A330. 4. Τα αεροπλανοφόρα είναι κοντά. Αφού διορθώσετε τα προβλήματα που σας είπα, θα δώσω σε αυτό το παιχνίδι 10 αστέρια εάν είναι διαθέσιμα.
Είναι καλό, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να ελέγξεις το αεροπλάνο και να βάλεις joystick ή βέλη plz
Πολύ μη ρεαλιστικό, αυτό είναι ένα παιχνίδι, όχι προσομοιωτής, χωρίς πτερύγια πηδαλίου ή σπόιλερ, χωρίς θέα στο πιλοτήριο, συνολικά δεν είναι καλό παιχνίδι, αν ψάχνετε για μια ποιοτική πτήση sim λάβετε RFS, Infinite πτήση ή Xplane, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι η επιλογή των συντακτών.
Θα ήταν 5 αστέρια, αλλά υπάρχει μια διαφήμιση μετά από κάθε αποστολή και σας χτυπούν με μια διαφήμιση εάν κάνετε κλικ σε μια αποστολή και επιστρέψετε για να κάνετε μια διαφορετική. Αυτό είναι ένα νέο χαμηλό που δεν έχω δει ποτέ
Το βαθμολόγησα με 2 αστέρια γιατί δεν μπορώ καν να ελέγξω το αεροπλάνο όταν αποφασίζει να βουτήξει σε ένα βουνό ή να χάσει εντελώς τον διάδρομο.
Κανει μεχρει και εκρηξης τελειο 5 αστερακια
Οι τιμές στο παιχνίδι είναι παράλογες και προσβλητικές. Μπορεί κανείς εύκολα να ξοδέψει πάνω από 200 $ αγοράζοντας αεροπλάνα. Ορισμένα αεροπλάνα κοστίζουν 70 δολάρια. Αυτό είναι τρελό. Κατανοώ ότι αυτό το παιχνίδι είναι σκληρή δουλειά, αλλά το συνολικό κόστος του παιχνιδιού με αγορές αεροπλάνων, αγορές νομισμάτων και χωρίς αγορές διαφημίσεων είναι δυνητικά κοντά στα 800 $. Επιτρέψτε μου να το ξαναπώ: θα μπορούσε κανείς να πληρώσει σχεδόν οκτακόσια αμερικανικά δολάρια σε αυτό το παιχνίδι. Είναι παράλογο και χυδαίο.
彩金捕魚-Jackpot Fishing Arkada sqp