Post by seobacknvovicwor on Mar 8, 2022 8:07:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب افزایش primogems ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
PC, ANDROID, IOS ... منابع بیشتر برای این بازی ها. Knife Hit. PALABRAS. DIAMOND DASH. PALABRAS. Darius Burst: Chronicle Saviours. PALABRAS.
به خاطر تبلیقات ومرحله ای نبودن ۲ ستاره کم میکنم ولی عالی است
من عاشق این بازی هستم و هر روز آن را بازی می کنم، تنها مشکلی که با آن مواجه شده ام این است که گاهی اوقات گزینه تماشای یک تبلیغ را برای دوباره امتحان کردن ندارم و همچنین تاخیر زیادی را تجربه کرده ام.
بدی این بازی اینست که وقتی بابازی دوباره میره از اول و سیو نمیشه
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است اما تبلیغات زیادی وجود دارد بدون مشکل فقط اینترنت خود را خاموش کنید و عاشق این بازی هستید
سرگرم کننده اما تکراری این باعث می شود هر زمان که شکست می خورید همان سطح خسته کننده را بازی کنید و به من رئیس هایی می دهد که میلیون ها بار با آنها جنگیده ام حتی اگر 150 نفر از آنها را ندیده ام. غیر از آن بد نیست، برای گذراندن زمان خوب است.
ی تبلیغه ک گه گاهی هم میشه باهاشبازی کرد نصب بدرد بخور نیست وسط بازی شرو ب تبلیغ میکنه.
خیلیخوبخیلیخوبببببببب
خیلی راضی کننده بهترین بازی که دانلود کردم و تبلیغات بسیار کم!
خیلی وحشتناک است که تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، بچه ها می توانید این را اصلاح کنید
در ابتدا بازی خوبی بود سپس هر چه بیشتر بازی کنید، تبلیغات و پنجره های بازشو بیشتری در اواسط بازی دریافت می کنید. همه تلاش می کنند و شما را مجبور به پرداخت پول برای حذف آنها می کنند
Knife Hit Arcade jiyo
بازی احمقانه ضایعات، srsly تبلیغات زیادی وجود دارد که مرا دیوانه می کند!
در گوشی قدیمی من این بازی عالی بود من تمام روز آن را بازی کردم اما وقتی گوشی جدیدم را گرفتم به راحتی شروع به باخت کردم. من فکر کردم زنگ زده بودم و آن را پاک کردم. بعداً متوجه شدم که بازی بسیار کند است. فکر می کنم من یکی از بهترین بازیکنان بازی در تلفن قدیمی خود هستم اکنون اگر خیلی سریع ضربه بزنم سطح 2 یا 4 را از دست می دهم. این بازی بسیار کند است و نیاز به تعمیر دارد. لطفاً آن را سریع انجام دهید
بازیه خوبیه برای واعصاب مفیده ویه سرگرمی با فایده به حساب میاد
عاشق بازی... فقط دوست ندارم تمام راه را به اول برگردی، همچنین دوست ندارم وقتی نمی توانی ویدیوهای چاقو را تماشا کنی. که برای من تمام وقت است.. در هفته گذشته شاید به من اجازه دهد 10 ویدیو را تماشا کنم. همچنین زمانی که هیچ ویدیویی برای ساعت ها ادامه پیدا نمی کند. من به سختی از آنها استفاده می کنم وقتی ظاهر می شوند اما اغلب این اتفاق نمی افتد.. ناراحت کننده است زیرا این بازی پول من را برای چاقوهای اضافی خرج می کند. پوسیدگی چون واقعا دوستش دارم
Knife Hit Arkadne igre fwhu
یعنی چـــــــــرت !!!!!! بازیه آشغال ،،،👿👿500 تا چاقو با زحمت و بدبختی پرتاب میکنی وقتی باختی میارتت از صفر !!!!! باید چند وقتی یه بار بازیش کرد تا عصبی نشی !!! اَهـــــــــــــه چرت مزخرف آشغال یعنی بازی بلد نیستین بسازید چرا بچه مردم رو عصبی میکنید؟؟؟؟ یعنی حیف که نصبش کردم !!! الان آجیم پیشمه داره بازی میکنه دقیقا تا ۱۸۰تا پرتاب چاقو میره میبازه بعد از صفر باید بره بدبخت !!!!👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿
بازیش خیلی خوبه
Knife Hit Throw روی کامپیوتر ویندوز - APK on Windows
Underworld Office Macəra hdsy
انم۶کرب😙☺😶
من بازی را دوست دارم. وقت تلف کردن خوبیه اما من متنفرم که هر بار که میمیرم، از سطح یک شروع کنم، مهم نیست چقدر پیش میروم. و «تماشای ویدیو برای ادامه» فقط در چند دقیقه اولی که بازی میکنم به عنوان یک گزینه ظاهر میشود، سپس آن گزینه را به من نمیدهد. خسته کننده، اذیت کننده.
Knife Hit Arcade jiyo
Target APK - Download for Windows 10/8/7 - آخرین نسخه 10.0 (#10). ... رده آرکید (بازی).
تبلیغات بیش از حد زیاد و بسیار با تاخیر روی کارفرمایان. توصیه نمی شود
خیلی خیلی خیلی بد... من این بازی را خریدم و خریدم را بازیابی کردم... اما هر بار که تبلیغات بازی خود را باز می کنم ظاهر می شود که من را به شدت از سیاست شما ناراحت می کند... و سعی می کنم مجبور به خرید عضویت نخبه شوم.. لطفا دوباره گزینه خرید به موقع را در تمام بازی های خود انجام دهید... من می خواهم اسلینگ، آقای تفنگ را بخرم اما نمی توانم... شما بچه ها بازی های خوبی می سازید اما ایده عضویت خیلی بد است... خیلی ناامید شدم.. .
معرفی و بررسی بازی Knife Hit: پرتاب چاقو به سبک امروزی!
این برنامه به سادگی سرگرم کننده است و دارای سهم زیادی از تبلیغات است، آنقدرها هم بد نیست که من آن را دوست دارم. اما بازی دوست دارد به شما اجازه انجام کاری را ندهد. در زمانهای تصادفی بازی روشن میشود، میبینید چیزی حرکت میکند و نمیتوانید کاری انجام دهید. همچنین نمی توانید برنامه را ببندید و دوباره باز کنید. برای استفاده مجدد باید آن را حذف و دوباره نصب کنید. من دوست دارم بعد از درست شدن دوباره آن را بازی کنم
من عاشق این بازی هستم .... به همین دلیل به آن امتیاز 5 ستاره می دهم. این پر از سرگرمی است. و خیلی خیلی جالبه اگه خوب بفهمی!!!
بازی خوبی است
بازی سرگرم کننده برای گذراندن زمان. هر چند گاهی اوقات اشکال دارد.
این بازی خیییییییلی بده نصب نکن😤😤😤😤😡
تبلیغات آزار دهنده هستند
Knife Hit یک بازی سرگرم کننده در سبک آرکید بوده و تنها کاری که در آن باید انجام دهید پرتاب چاقوهایی به سمت قطعهای از […] میپسندید؟