Post by seobacknvovicwor on Mar 8, 2022 8:13:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Squad - Idle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Squad - Idle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daug raktų ▞▞▞
▞▞▞ Hero Squad - Idle Adventure 2022 version ▞▞▞
Gerai žaidimas, ką tik prasidėjo
Meninis dizainas yra tikrai geras, o žaidimo eiga man malonesnė nei kitų tokio pobūdžio žaidimų.
Reikia optimizuoti. Labai neramus
Kaip menas, bet neturėjau pakankamai laiko spręsti apie ką nors kitą, tiesiog norėjau nemokamo šaukimo, kurį gaunu už tai
Tik prasidėjo
Išlyginimo sistemą reikia šiek tiek pataisyti. Kaip visa kita padidėja, kai įveikiate vis daugiau ir daugiau lygių, išskyrus exp, kurį gaunate iš tuščiosios eigos apdovanojimų ir aiškus skyrius?Jei didinate skyriui taikomus sudėtingumo reikalavimus, mūsų gaunamas įvertinimas taip pat turėtų padidėti proporcingai, tiesa? Visa kita atrodo pakankamai gerai ir įdomiai.
Žaidimas visai neįsikelia. Jis negali prisijungti prie interneto ir nuolatos įkeliamas amžinai
Nauja patirtis
Hero Squad - Idle Adventure Игре улога gqgw
Hero Squad - Idle Adventure Игре улога gqgw
erzinantys vadovėliai, begėdiška 5 žvaigždučių apžvalgos reklama, daug p2w ir pan.
Labai smagus žaidimas. Vienintelis nusiskundimas ir didžiulis skundas yra tas, kad žaidimas neprisijungs, nebent naudojate „Wi-Fi“. Neveikia 4G ar 5G tinkluose. Pataisykite tai ir aš įvertinsiu 5*.
dėl to, kad verčiate mane įvertinti jūsų žaidimą, gaunate dvi žvaigždutes. iki šiol esu labai nusivylęs, praėjo tik 5 minutės, kai įveikiau penkis lygius, o jūs verčiate mane tobulinti veikėjus, kurių nenoriu, tai atsilikęs.
Towerlands - tower defense ስልት uudo
Išlaiko jėgos uždarymą.
Neįkeliau 2 dieną
Patinka muzika ir dizainas, personažai yra gerai sukurti, o grafika yra nuostabi 😎😎
5 žvaigždutės už apdovanojimus. Greitai bus redaguojamas.
Saunus
Graži grafika ir patinka neaktyvus atkūrimo režimas
Turite įvertinti 5 žvaigždutėmis, kad gautumėte didelį ankstyvo žaidimo atlygį. Visai šlykštu.
Kol kas taip gerai pamatysi daugiau
gg
Šis žaidimas atrodo tikrai šauniai, bet FTE yra visiškai dezorientuotas. Viskas vyksta taip greitai, be gilesnių paaiškinimų ar konteksto. Niekada nesijaučiau, kad net žaidžiu žaidimą, nes niekada nebuvo taško, kai galėčiau priimti pagrįstą sprendimą. Po gražių šviesų ir spalvų sūkurio (norėčiau, kad muštynės leistų man įvertinti personažus ir animacijas) buvau išmestas į perpildytą pagrindinį ekraną ir užpuolė su "peržiūrėk mane!" ir "dalinkitės manimi!" raginimai. Brutalus.
progresavimo sienos, pagrįstos lygiu, pavyzdžiui, man neleidžiama progresuoti, net jei aš tiesiogine prasme 10 kartų viršija reikalingą galią. Tada į jį ateina grynųjų pinigų parduotuvė.
Linksma ir lengva.
Prisijungęs atgal, įrišimas nepraėjo, norėjo, kad pradėčiau iš naujo... ne... tikrai ne daug tuščiosios kovos.
Kol kas šis žaidimas atrodo įdomus ir puikiai atrodo.
Puikus žaidimas iš tikrųjų!!
Kol kas atrodo gerai
Atrodo gerai
Bandė žaisti žaidimą. Bet manęs neįleis. Paspaudžiu „Pradėti“ ir liepia atidaryti paskyrą. Paspaudžiu Google. Ir tada tiesiog kartokite. Nepavyksta praeiti pagrindinio meniu
Man labai patinka žaidimas, aš myliu tave, noriu, aš nerimauju dėl eiti Squad herojus Aš myliu Spa herojus, nes tai geriausias žaidimas, kurį turi bet kokia tavo oda.
Neblogai
Puiku
Labai gražus laikas..
Apskritai gerai, bet yra keletas dalykų, kurie man labai nepatinka. 1.Kaip laikas / lygis įgyti patirties. Man turėtų būti leista stumti iki tos vietos, kur mano komandos kumštelio rankena... Kad nebūtų sustabdytas be rimtos priežasties. 2. Žaidimo paleidimas yra toks kančia.Ypač jei nenorite susieti savo paskyros.Užgriuvo kokius 5 kartus, kol susiejau.Beveik pašalinau. 3. Galimybę praleisti turėtų būti galima net nemokamai žaisti po tam tikro skyrių skaičiaus. O gal taip ir aš nepatekau? Galima pridėti ext
Labai spalvinga
Negaliu praeiti pro pavadinimo ekraną. Tiesiog verčia mane prisijungti vėl ir vėl. Tai mano 4-oji apžvalga, nes jos vis pašalinamos.
Net negaliu prisijungti, kad paleisčiau žaidimą google/facebook prisijungimas leidžia pasirinkti paskyrą, bet nerodo, kad esu prisijungęs
Žaidimas neįsikrauna naudojant „Wi-Fi“ ar duomenis
Hero Squad - Idle Adventure Role Playing bez
Labai gražus žaidimas, bet nesu tikras dėl 3D charakterio
Dar anksti nuspręsti, ar man tai patinka, ar ne.
Esu atviras, aš tiesiog vertinu šį žaidimą už nemokamą atlygį. Tai geriausiu atveju
Hero Squad - Idle Adventure ایفای نقش vri
Iškart viena žvaigždutė už reklamą „100 nemokamų loterijų“, tačiau apie 90 iš jų užrakinama už VIP mokėjimo sienos.
Žaidimas norėjo, kad įvertinčiau jį už atlygį labai anksti. Taigi negaliu padaryti daug daugiau, kaip tik 2 žvaigždutes