Post by seobacknvovicwor on Mar 8, 2022 8:28:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing and Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing and Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди необмежений ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Fishing and Life 2022 version ▞▞▞
Це може бути класною грою, але викликає обурення, що приманки вищого рівня все ще приваблюють рибу нижчого рівня. Ви можете витратити час на ловлю однієї риби для використання в якості приманки, а потім зловити іншу, більш цінну рибу, яку ви відмовилися від продажу, щоб також використовувати як приманку. Але потім, коли ви використовуєте цю приманку, щоб зловити велику рибу кахуна, ви просто отримаєте нікчемний шматок сміття по дорозі. Тим самим витрачаючи весь свій час і зусилля.
Гра хороша, але занадто багато реклами. Реклама з'являється до риболовлі, оголошення, необхідні для годування риби, оголошення, необхідні для відкриття скринь і так далі...
Мені так подобається виправити свою гру, щоб безкоштовно відкривати скарбнички
Гра хоче, щоб її гравці розслаблялися під час гри, але є реклама про кожну десяту рибу, яку ви зловите. Це незначна проблема, оскільки більшість оголошень короткі й автоматично ігноруються. Фактичний ігровий процес досить розчаровує. Місія для початківців запитуватиме рибу, яку ви не можете знайти у своїх стартових зонах, ви не можете видалити або зберегти свою приманку, випадкова риба може нереститися, поки гачок тоне, і вкрасти приманку високого рівня, і ви не можете багато повідомити, що вам потрібно ловити рибу без проб і помилок.
Гарна гра, але її не можна просто відкрити і розслабитися. Насправді вам потрібно прогресувати в грі. Я хотів, щоб це була гра, в якій ви могли б просто ловити рибу під гарну фонову музику, щоб полегшити вашу душу. Це дуже погано насправді
Дуже класна гра мені дуже по доба є і без інтернету можна грати де хочеш
Це дійсно добре зроблена гра, в ній так багато речей, які ви можете зробити, і ловити рибу, і за це я оцінюю її на 5 зірок! Сподіваюся, у майбутньому вони зможуть додати до цієї гри більше.
Fishing and Life Športové hry fiup
Перший раз, коли я грав у гру, було добре, що не було реклами, але тепер з’явиться така ж реклама, тому розробники, будь ласка, покращуйте.
Чувак, чому вудка скидається, а приманка зникає, коли ви торкаєтесь занадто високого рівня або/або риби, яка потрібна приманка, а також коли я повний грошей, мені потрібно дивитися рекламу із золотої скрині зі скарбами, я можу Я не отримаю більше скринь, поки не подивлюся їх рекламу. Що робити, якщо я не хочу дивитися рекламу? Будь ласка, додайте спосіб пропустити це, щоб я міг отримати сірі скрині. Але це дійсно хороша гра для розслаблення
рекламу на кожну рибу... щоб погодитися в акваріумі - реклама, відкрити скриню - реклама...зробила б із таймером якимось можливо відкривати без реклами...
Мені не сподобалася ця гра. Прогресу заважає забагато реклами. Зберігайте рибок в акваріумі (використовуйте рекламу, щоб годувати їх). Знайдіть скриню зі скарбами (перегляньте рекламу, щоб отримати золото). Знайдіть велику рибу (щоб її зловити, ваше вудилище має бути 16 рівня, перегляньте рекламу, щоб підвищити рівень до 3). Закидати й ловити весело, але немає бажання вкладати час чи реальні гроші.
Leer Japanse taal en Kanji Onderwijs ijfs
Гра є протилежністю розслабленню з дратівливою кількістю доповнень. Переміщення на пару футів за оголошення — божевільне
Весела гра, але жахлива механіка збереження, чому я не зберігаю, тому що до цього часу мій телефон перегріється через 1 годину, не можу передати свій прогрес за допомогою того самого облікового запису Google Play
непогана програма, але я купив без реклами, але все ще з’являється багато реклами, будь ласка, видаліть рекламу
Ця гра весела. Тут спокійно, як справжня рибалка. Однак є кілька проблем, які необхідно вирішити. Так, це функціонально, але є куди вдосконалюватися. Оновлення, як-от Minnow і рівні приманки, мають бути більш постійними, а не купувати купу одноразового використання. Повинний бути спосіб ігнорувати меншу рибу з приманкою високого рівня (наприклад, оновлення Minnow). Ця гра приємна та розслаблююча, але саме ці маленькі проблеми є великою проблемою для гравців.
Заспокійливо та весело👍
Вау
Дуже дорого, враховуючи, що вони повинні вбивати всю рекламу. Кількість реклами дійсно руйнує будь-який «дзен» «асмр», який вони намагаються рекламувати. Це жахливо. Хоча стиль мистецтва гарний. Геймплей дуже простий, і часто дуже розчаровує/штучно ускладнений. Гра дуже намагається зруйнувати ваш прогрес і шанси на більшу рибу. Якщо ви не проти дивитися понад 200 оголошень на день (без жартів), вам сподобається ця гра.
Це дуже заспокійливо, і мені подобається, що я не бачив жодних доповнень
Це була б гарна розслаблююча гра, але, на жаль, занадто багато рекламних дій переривають хід гри. Я просто відмовився і збираюся видалити.
Де знаходиться контактна служба підтримки? Реклама не працює, я застряг у чорному екрані, я залишився з реклами та застряг на екрані завантаження із символом входу на середньому екрані, дайте мені знати, що станеться? Дозволь мені насолоджуватися цією грою
Справді добре... Я закінчив каталог 🤘
Я люблю цю гру з багатьох причин. Перш за все, це гарна графіка і заспокійлива музика. Гра не швидка і вимоглива, але це гра, яку ви можете закінчити в кінці дня. Єдина причина, чому я не поставив грі 5 зірок, полягає в тому, що вона часом повільна, і це була б 5-зіркова гра, якби вона працювала трохи плавніше. Я б однозначно рекомендував цю гру всім, хто хоче пограти.
Fishing Life Sportspel gbd
Гра стверджує, що є випадковою, розслаблюючою грою, але насправді досвід уникнення дрібної, нікчемної риби, що поїдає приманку, робить її менш випадковою та якось дратує. Однак це хороша гра для збирання карт.Однак після того, як зібрав 150+ видів риб у категорії та 1 000 000+ золота з купки 4-зіркових риб в акваріумі, мені стає нудно.
Це добре, і я рекомендую його, коли вам нудно
Як розслабитися, коли кожні кілька секунд з’являється реклама? Система приманки теж дратує. Я граю в розслаблюючі ігри, щоб розслабитися, мені не потрібно мати справу з тим, яка приманка мені потрібна, і я не можу ловити рибу.
Якщо ви шукаєте найкращий досвід риболовлі, то це не те... Це спрощена, розслаблююча, художня гра, яка має невелику кількість стратегій, залучених до складніших уловів... Прогрес не обмежений нічим іншим ніж те, скільки ви граєте, а не скільки ви платите (очевидно, не враховуючи внутрішньоігрової валюти, яку ви отримуєте та витрачаєте на оновлення). Це дуже легко освоїти і змушує вас повертатися, щоб виловити більший улов, щоб кинути у свій акваріум.
Чудова гра зі спокійною фоновою музикою
Оголошення заповнене сміттям, як зазвичай. Хочете відкрити скриню, яку знайдете у воді? Реклама Хочете перемістити човен на кілька футів від початкової точки? Реклама Хочете бачити випадкову рекламу, яка з’являється, коли ви просто граєте в звичайному режимі? Звучить прекрасно! Я поняття не маю, як ці назви потрапляють до списку «вибору редактора». Зовсім нестерпно.
Ви зловили кожну рибу в грі на сьогоднішній день, окрім золотої аровани. У мене є максимальне спорядження, найкращий човен і найкращий рибалка, але все ще не можу їх зловити. Золота арована плаває за межами максимальної відстані, яку ви можете закинути в моря статуй на глибину приблизно 42 ярди. Я бачу це, але неможливо підійти приманку достатньо близько, щоб привернути стрілку, навіть використовуючи легендарну приманку (червону)
Забагато реклами, вся система гри заснована на рекламі, навіщо вам витрачати час на гру, коли ви можете просто подивитися 30-секундну додавання і заробити ті ж гроші, витративши 20 хвилин на гру. Гарна гра, зламана жадібними розробниками
Класна гра
Сподобалась концепція, і я хотів би пограти в неї, але занадто багато реклами для всього. Відкрити скриню, оголошення. Тримайте рибу, оголошення. Кормовий акваріум, реклама. Зазвичай я граю пару годин, і якщо я вважаю, що це вартує своїх грошей, я куплю гру. Надто неприємно грати навіть півгодини через рекламу. Крім того, вартість видалення реклами завищена за вміст гри. Справжній сором, ніби це було приблизно вдвічі дешевше, ніж я б його купив. 5 зірок за саму гру, але зменшено до 3 через рекламу та ціну.
Мені гра подобається, але, на мій погляд, все ще потребує деяких функцій, наприклад, в сітці має бути можливість використовувати зловлену рибу як приманку. Також, якщо я дозволю, міг би бути корисним, якби в магазині був захист приманки на вищих рівнях.
Класна гра про рибальство
Дуже приємно і приємно. У грі дуже приємне відчуття розслаблення та розслаблення. 10/10
Інтеречно було сначало, но гра скучна
Це весела гра для збору різних видів риби. За винятком того, що додатки, які ви купуєте за ігрову валюту, є одноразовими, незалежно від того, спіймаєте ви щось чи ні! Чому я все ще можу використовувати приманку рівня 2, але втратити доповнення, якщо я нічого не зловив?? Він повинен залишатися обладнаним до тих пір, поки риба не клює або я не виведу його.
Поки що дійсно розслаблююча гра, я вже досяг карт 6/8 і все ще дуже насолоджуюсь. Просто додайте 1 коментар, чи можете ви додати ще акваріум? Наразі тільки один може генерувати золото, але більше акваріумів допоможе нам мати кілька колекцій. Так що після досягнення останньої карти нам ще є чим зайнятися. Дякую <3
Мабуть, це гарна гра, але я занадто тупий, щоб грати в неї, плюс щоразу, коли я ловлю що-небудь, це показує, що мені потрібно оновити своє спорядження, як холодно, я щойно завантажив цю гру, і мені вже потрібно оновити речі
Нормально5о норма
Fishing Life Esportes ztsi
Реклама...
Вадим
Оголошення Оголошення Оголошення. Натисніть кнопку переглянути рекламу. Повторюйте. Для розробників слот Looney Tunes триває 7 хвилин. У 80-х ми отримали 3, з відкриттям, 2 хвилини рекламних слотів, кінець. Все менше - це жарт. Це лише одна постійна реклама. На жаль, тому що гра між рекламою в порядку.
Оооооооооооооооооооооооооооооо це гра була одним із способів, яким я зміг переконати свою дружину та дочку перейти на андроїд разом зі мною.... поки все добре. Однак вони не можуть «годувати рибу» або брати участь у будь-якій діяльності, яка вимагає реклами. Тож я пройшов майже 2,5 тисячі на телефонах Android із двома розлюченими дівчатами... Примітка 10 плюс
Я заплатив за гру без реклами, потім пройшов гру до кінця, все було чудово, поки я не купив новий телефон. Перша проблема полягала в тому, що я не міг завантажити збережені дані, і я втратив право на відсутність реклами. Найгіршим було те, що я знову спробував купити версію без реклами, просто сподіваючись активувати втрачену преміум-версію. гра забрала мої гроші вдруге і врешті не активувала їх. Ви двічі забрали мої гроші і навіть не активували мій попередній рахунок.
Якби маленька рибка просто не заважала вам у всьому, що ви хочете зробити, це може бути більш розслаблюючою грою. Але кожна рибка, яка бере мою приманку, нагадує мені, що велика і маленька рибка не клюють одну і ту ж приманку в реальному житті, а також змушує мене думати, що ви, хлопці, думали, що маленька рибка буде корисною для вашої гри, забезпечуючи прогрес якомога повільніше, тому що перед будь-чим ви повинні зловити 30 найменших риб, щоб просто закинути волосінь у напрямку більшої риби.