Post by seobacknvovicwor on Mar 8, 2022 8:31:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Arashi 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Arashi 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają klawisze ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Arashi 2 2022 version ▞▞▞
Ninja Arashi 2 Abenteuer lulv
Aplikacja uruchamia się po zainstalowaniu, jednak po wprowadzeniu wraca do sklepu Play. Używam Androida 8.1.0. Uprzejmie pomagać.
Gra jest bez wątpienia wymagająca, ale powiedziałbym, że jedyne wyzwanie pochodzi z; gracze nie są w stanie dostosować przycisków sterujących do swoich preferencji ... w przeciwnym razie programiści byliby najlepszymi jak chutney z orzeszków ziemnych! ....
Moim zdaniem to, czego brakowało w pierwszej grze, zostało wyeliminowane przez tę, naprawdę mi się podobało, trudność jest dokładnie taka, jakiej się spodziewałem i nie byłbym bardziej zadowolony. Nadal czuję, że jest miejsce na ulepszenia, na przykład w liczbie broni, które powinien mieć arashi, ma tylko miecz shiriken i ostrze do rzucania, ale myślę, że możecie dodać więcej broni. Naprawdę dobra gra do tej pory, przekroczyła moje oczekiwania z pierwszej gry. Nie mogę się doczekać kolejnej aktualizacji ostatecznego bossa
Czekałem na czwarty akt tej gry, kiedy ją skończyłem. Ale długo na to czekam. Czy ktoś może mi powiedzieć, kiedy nadejdzie Akt 4? Myślę, że prawie rok temu skończyłem to. To naprawdę fajna i świetna gra. Ale nie jest prawdą, że czeka się 1 rok tylko na akt. proszę szybciej nie mogę się doczekać.
Ta gra w ogóle nie łączy się z grami Google Play, aby zapisać moje postępy w grze. Zrób to zasugeruj, aby zapisać nasze postępy. To jedyny problem, a reszta jest doskonała. Najlepsza gra.
Zmieniasz unik na dash? dlaczego?
Ninja Arashi 2 ጀብዱ dmi
Lubić
Bardzo podobała mi się pierwsza gra Ninja Arashi, a druga jest lepsza pod każdym względem. Więcej pułapek, nowi wrogowie, nowe ataki, lepsze ulepszenia, skórki i artefakty.
Gra jest ogólnie dobra. Ale kiedy nadchodzi Akt 4? Czekam na to z niecierpliwością. Również unik nie powinien zostać usunięty. Zabiłem wszystkich wrogów w przeszłości we wszystkich 3 aktach z unikiem. To było dobre. Ale teraz znowu zastąpiłeś unik rzutem starym. Pls zmień to ponownie na unik.
Ta gra jest niesamowita… Skończyłem ją… Ale długo czekałem na kolejne poziomy i aktualizacje walki z bossami… Plz zrób to tak szybko, jak możliwy
To bez wątpienia świetna gra, wymagające doświadczenie, pułapki i wiele innych. Ale niektóre poziomy są zbyt trudne, w niepotrzebnych obszarach jest wiele pułapek. Wszyscy jednak rozczarowani tym wszystkim.
Dałbym 5 gwiazdek, gdyby istniała możliwość usunięcia reklam
Fajna gra, chcę również część 3 .ale jest problem z zawieszaniem się gry.plece napraw to dzięki
Gra Perfect ale dlaczego 4 etap tak dlugo jest 95?
Fajna gra, godna polecenia
Ta gra jest tak wciągająca! Łatwa do odebrania i grania, świetna gra „z przewijaniem w bok”… podobna do Super Mario World. Żywe obrazy i efekty dźwiękowe, zawsze bawię się, a nawet odtwarzam poziomy od nowa. Zdecydowanie jeden z 3 moich Top 3 Must-Have do gier mobilnych! Pierwsza gra też była niesamowita! Nie mogę się doczekać kolejnych przyszłych wydań!
Gra jest powolna, napraw. Podobała mi się pierwsza i myślę, że była idealna.
Ninja Arashi 2 Περιπέτεια qlsj
Dobra mechanika i fizyka logiczna. Ogólny side scroller przypominający Mario, z lepszą grafiką. Nowe pułapki, wrogowie i inne przeszkody w miarę postępu poziomów.
Nie może skakać szybko grafiki, najgorsze, że nie jest grą o przetrwaniu
Kiedy nadejdzie akt 4 😑😑 Tak długo czekałem Pospiesz się #ninja #arashi #drużyna Ponieważ się teraz nudziłem i odinstaluj tę grę niedługo, jeśli act4 i tryb wyzwań nie będą wkrótce dostępne I myślę, że wiele osób jest tak jak ja nie będą czekać tak długo więc uważaj...
Zrujnowaliście grę.😑 Plz użyj starego scenariusza ruchu kamery, który znajduje się w pierwszej części. Nagły ruch kamery jest chory.
Ninja Arashi 2 Sarguzasht zzs
Suuuuuuuper super super 20 gwiazdek 🤩
Mam nadzieję, że skończyłeś już część 3 i niedługo możemy ją zagrać. Nie możemy się doczekać!
Ta gra jest fajna, ale poziomy nie są zbyt łatwe, ale też nie są zbyt trudne. Naprawdę nie jestem pewien, czy ninja Arashi 2 też się pojawi. To naprawdę niesamowite, że przesłałeś drugą część Ninja Arashi dzięki udostępnieniu drugiej części Ninja Arashi. Jeszcze raz dziękuję. Ta gra jest naprawdę niesamowita. Czekamy też na trzecią część Ninja Arashi 😁😁😁😁
Ta gra jest bardzo trudna i uwielbiam ją. Ale po akcie 3 wszystko, co widzę, jest wkrótce dostępny, nie sądzę, że mogę czekać tak długo. Potrzebuję akt 4 5 6 7 i 8 jak najszybciej. Deweloperzy i twórcy powinni coś z tym zrobić jak najszybciej. Oceniam pięć gwiazdek, ponieważ uwielbiam tę grę.
Fajna gra 2D z motywem ninja. Serio, dźwięk, oprogramowanie, i rozgrywka super! Później jest nawet trudno ale nadal fajnie. Nawet historia bohatera jest
Dam mu pięć gwiazdek. Chociaż absolutnie nie znoszę tej gry, tak bardzo robię to dla jej trudności, to również dlatego ją kocham. Frustracja, którą to powoduje, jest również powodem, dla którego ją gram. Szczerze mówiąc, jestem w punkcie, w którym próbuję wygrać grę nie dlatego, że ją lubię, ale dlatego, że tak bardzo jej nienawidzę, chcę udowodnić grze, że mogę ją pokonać. Ukończyłem Akt 3 i zebrałem wszystkie artefakty. Teraz tylko czekam na wydanie czwartego aktu.
Ta gra jest naprawdę niesamowita. Bardzo trudno jest znaleźć dobrą grę, ale fabuła jest świetna, podobnie jak wyzwania. Ta gra nie przypomina większości innych, w której wszystko, co robi, to prośba o pieniądze, pieniądze są tak naprawdę używane tylko do rzeczy kosmetycznych. Ta gra jest wymagająca i intrygująca. Walki z bossami nie są niesprawiedliwe, ale nadal są trudne, co lubię. Grafika jest również fenomenalna, a przy 80 naszych etapach coś potrwa długo.
Świetna gra, ale wymaga pracy, pierwsza gra była oszałamiająca i płynna oraz miała szybszy czas reakcji z danymi wejściowymi, ale ta gra to żadna z tych rzeczy, jest odwrotnie, nowe funkcje naprawdę nie sumują się w porównaniu z pierwszą częścią
Głupi... musisz słuchać gejowskiej muzyki i nie możesz jej wyłączyć podczas grania lub nie możesz w ogóle wybrać żadnego dźwięku. Chcę tylko efekty dźwiękowe, efekty tła lub otoczenia, stracę muzykę... Odinstaluję od razu. Co się dzieje z twoimi devami?
Naprawdę świetna gra. Dobrze się bawiłem, dopóki nie czekałem już od jakiegoś czasu na wyzwania i poziomy Aktu 4? Nie wiem, jak długo trzeba czekać, ponieważ jest w opisie.
Bob's World - Süper Macera Macera Oyunları hdv
Jeszcze raz! Podobnie jak pierwsza gra to arcydzieło! W pełni popieram tę grę, więc zapłaciłem, kilka przedmiotów, za które zapłaciłem, jest ukrytych w poziomach, więc nie jest to opłacalna gra. Nie zmuszają cię do płacenia za dobre wrażenia z gry, więc z kolei sprawiło, że chciałem ich wspierać. Seria Ninja Arashi powinna przejść do historii gier mobilnych.
Gra fajna zero minusuf sam plusy z tej gry. Mam nadzieję, że w przyszłości będą znajdować się 3 części tej gry. polecam wszystkim tą grę
W oryginalnym Ninja Arashi można było kupić diamenty lub nie. Możesz ukończyć grę bez wydawania pieniędzy dzięki krótkiej wersji próbnej. W tym po prostu nie da się ukończyć gry, a wydawanie pieniędzy jest koniecznością. Trochę chciwy.
Minął ponad rok, odkąd udostępniliście grę, gdzie jest etap 4? Żadne wyzwania nie zostały jeszcze dodane. Dlaczego Twój zespół pracuje nad tempem ślimaka? Chcę grać więcej i nic nie ma.
Kontrola jest do bani. Właśnie skończyłem Ninja Arshi i pobrałem go. Porównując kontrolę nad ninja Arshi 1, ten całkowicie ją zrujnował.
Grafika jest bardzo dobra, fabuła gry i sterowanie są świetne. Najlepsza gra offline, w jaką kiedykolwiek grałem, ale po ukończeniu wszystkich poziomów Co dalej? Czekam na nową aktualizację....
Ninja Arashi 2 Авантуристичке qpm
Pobierz Ninja warrior APK: legenda gier przygodowych [44 MB] (✓ bezpłatny)ow.
Ta gra jest bardzo łatwa, ukończyłem wszystkie poziomy, więc dajesz kolejny etap plss
To fajna gra... Grałem w tę grę... Poziomy były bardzo interesujące... Ale też bardzo trudno było pokonać bossa, potrzebowałem pomocy mojego brata...
Deweloperzy dałbym tylko jedną gwiazdkę, ponieważ część 1 była niesamowita, ale ta gra jest nudna, zmień grafikę, a programiści ciężko pracują yoy pewnego dnia trafią na szczyt 😁😁😁😁😁😁😁🇨🇮🇨🇮
Podczas gry występują drobne problemy i czekam na więcej aktualizacji. Ninja arashi 2 dobra kreatywność.. Dobra robota.