Post by seobacknvovicwor on Mar 8, 2022 8:35:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод на багато дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg 2022 version ▞▞▞
Так круто грати.
Через деякий час нудно. Концепція не зовсім оригінальна. Все одно варто спробувати
Весела гра. Напівнеактивний, але з достатньою кількістю подій, щоб ви могли грати. Молодці!
ДУЖЕ захоплююча і весела 8-бітна грандінг-RPG Нарешті гра без енергетичних очок! ❤
Вбивай, вбивай, вбивай, не вмирай
Монстри сильно дивляться на етап 5, а моя зброя продовжує оновлюватися відключено, я б хотів, щоб це було краще.
Кнопка музики не працює. Це єдина проблема у мене.
Це 5-зіркова гра, але у мене є питання, яке хвилює мене, чому тварина-хробак у грі схожа на тварину-хробака з idle Slayer
Чудова гра в режимі очікування, але хотілося б, щоб ви могли прискоритися до 3 разів замість 1,5
Дуже мінімальна гра. В основному немає вмісту. Гра грає сама по собі. Все, що вам потрібно, це натиснути на навичку, якщо ви хочете або оновіть предмети. Я б не рекомендував цю гру нікому, окрім придурків, у яких немає життя та насолоджуються іграми, що пригнічують розум. Я гарантую, що діти втрачають інтелект, просто граючи в це сміття. Не кажучи вже про більшість дизайнів предметів і монстрів зірвано з іншої гри. Має бути 1 зірка, але ставиться 2, тому що ви принаймні не обманюєте людей, як більшість цих програм, використовуючи штучний дефіцит і mtx.
Супер весела вбивця часу. Рекомендую. Також багато безкоштовного обладнання для реклами.
Це дивовижно, я люблю це.
Не збереглося 5 рівнів, не зберегли мої улюблені скіни орків за це -4
Чудовий з гарним падінням партії та легкими матеріалами
Вау, такий старий sxhool, але це крута гра
весело грати
Гарна гра... Дуже приємна...
Для того, що ця гра, це дуже добре, але там написано, що квитки в підземелля скидаються щодня. Минуло близько 34 годин, а я ще не отримав свої квитки, щоб знову ввійти. Гарна гра, але я думаю, що квитки підлаштовані. Якщо проблема з квитками буде виправлена, я підвищу свій рейтинг зірок
TCG Hub - Card Collection Tool கருவிகள் goac
Це може бути дійсно хороша гра, але зараз вона дуже незбалансована. Ви продовжуєте підвищувати рівень у нормальному темпі, і буквально, коли досягнете рівня 21, вам потрібно близько тисячі боїв, щоб підвищити рівень, у підземеллі найвищого рівня. Я думаю, що це помилка, але в будь-якому випадку, коли ви досягнете 21 рівня, потрібні дні, щоб не досягти прогресу в грі. Оновлення: стало гірше, коли я видалив гру і через кілька днів дав їй новий шанс, але, відкривши її, я втратив весь свій прогрес, навіть зберігаючи її через Google Play!
Я витратив 11 звичайних прокруток, щоб отримати кілька зелених, і це не спрацювало. Витратив 11 000 золота (((
Гра хороша, але слот вийшов з ладу (мій просто будь моїм телефоном)
Досить гарна гра, але може бути нудною
Наразі це залишається 2, я вибрав варіант майнінгу вчора ввечері і мав 48 тисяч монет, готових зібрати... він ніколи не був зареєстрований. Це/було дуже розчаровує.
Надзвичайно весело. Без реклами, безладу, без затримок, весело грати. Немає часу очікування, а піксельна тема стає кращою в 1000 разів. 100/10.
Я люблю такі піксельні ігри
Супер весела гра.
Любить естетику та прогрес, має певний олдскульний відтінок, який добре підходить. Рекомендую!
Це п’ять зірок до нашої ери, це для мене старовинна шкільна гра
Люблю це
Дивовижний
Досить круто, просто не ідеально. (Тому це не 5 зірок).
Це така гарна гра) Насправді я не помітив жодних помилок!)
всі мечі - це потворні фантазійні конструкції
Гра доповнень
Дуже багато чого робити і тримати вас пов’язаними
Весела гра, але здається, що вона несправна. Наприклад, коли ви видобуваєте великий ресурс золота, золото зникає. Ви ніколи не отримуєте його.
Я думаю, що це чудова гра, я сподіваюся, що ви чуєте цього творця, але я хочу оновити гру, будь ласка, будь ласка!!
Мех
Хороша непрестижна проста гра. Стіна 25 рівня трохи дратує, але в цілому це добре.
Гарна гра, дуже хороша для піксельної та неактивної гри! Дякую, що зробили це
Це дуже збалансовано і весело, мені подобається
Мені подобається ця гра
Дуже захоплююче, приємно. Поки що дійшов лише до кінця першої зони, але виглядав добре. Платного доступу ще немає.